2777
2789
عنوان

خورشت نازخاتون خوشمزه تره یا ترشی تره

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 27 پست
عه پس نازخاتون ارزش تست کردن نداره نه؟سبزی های ترشی تره رو میگی یبار؟ که اگر جایی دیدم بگیرم

من با جعفری اسفناج گشنیز شوید درست میکنم سبزی‌های محلی دوس ندارم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
جفتشونو دوسندارم

من ترشی تره رو حدودا 18 یا 19 سال پیش خوردم،باید یبار دیگه بخورم ببینم نظرم مثل قبله یا نه

ولی واسه اسکمو صد سالم که بگذره نظرم تغییر نمیکنه، محشرررررر بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با جعفری اسفناج گشنیز شوید درست میکنم سبزی‌های محلی دوس ندارم

یبارم اینجوری که تو درست میکنی درست میکنم شاید بیشتر خوشم اومد

اگر زحمتی نیست برات دستور کاملشو بهم بگو عزیزم!

یبارم اینجوری که تو درست میکنی درست میکنم شاید بیشتر خوشم اومداگر زحمتی نیست برات دستور کاملشو بهم ب ...

سبزیهارو خورد میکنم سیر سرخ میکنم الانم که فصل سیر تازه عالی میشه سبزی‌ها و یکم آب اضافه میکنم میذارم بپزه وقتی جا افتاد به قاشق آرد برنج تو یکم آب حل میکنم بهش اضاف میکنم آبش که خوب بخار شد بهش آب نارنج میزنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ترش تره با ماهی اصلا فکر نکن نازخاتون به گرد پاشم برسه

من با تخم مرغشو خوردم خیلی سال پیش و واقعا دوسش داشتم، تا این حد که بعد از این همه سال هنوز مزش زیر زبونمه!

دستورشو کامل میدی عزیزم؟ سبزی هاشم میگی اسمشون چیه؟

من با تخم مرغشو خوردم خیلی سال پیش و واقعا دوسش داشتم، تا این حد که بعد از این همه سال هنوز مزش زیر ...

والا من بلد نیستم مامانم درست میکنه من فقط میخورم عزیزم ،اگه فردا ررفتم خونشون میپرسم برات میفرستم‌دستورشو حتما

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ماهی یا تخم مرغ چی؟

تخم مرغ نمیزنم،ماهی هم تن ماهی یا ماهی شور البته طرز تهیه ها مختلفه بعضی‌ها برنج نمیدونه میزنن جای آرد برنج

تخم مرغ نمیزنم،ماهی هم تن ماهی یا ماهی شور البته طرز تهیه ها مختلفه بعضی‌ها برنج نمیدونه میزنن جای آ ...

مرسی عزیزدلم بابت وقتی که گذاشتی

انشاءالله اجرت با خدا