2777
2789

من ترشی تره رو خوردم قبلا و خیلی دوس داشتم

الان دلم میخواد ناز خاتون درست کنم و حس میکنم تا حدودی شبیه ترشی تره باشه؟ درسته؟ یا حسم داره زر میزنه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ترش تره گیلانی؟نه ربطی ندارن

آره ترشی تره گیلانی

آخه دیدم جفتشون با سبزی درست میشن، آبغوره فراوونم دارن، فکر کردم شبیه همن  

حالا کدوم خوشمزه تره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناز خاتون نخورد 

ولی ترشِ تره غذای خودمونه 

عااااششششقشم 🥹💗

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

ناز خاتون نخورد ولی ترشِ تره غذای خودمونه عااااششششقشم 🥹💗

*نخوردم

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

آره ترشی تره گیلانیآخه دیدم جفتشون با سبزی درست میشن، آبغوره فراوونم دارن، فکر کردم شبیه همن حالا ک ...

ترش تره بنظرم ،نازخاتون بادمجون هم داره بنظرم میرزاقاسمی خوشمزه تر از نازخاتونه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آره ترشی تره گیلانیآخه دیدم جفتشون با سبزی درست میشن، آبغوره فراوونم دارن، فکر کردم شبیه همن حالا ک ...

من گیلانیم تو ترش تره آب نارنج میزنیم خیلی خوشمزه تر میشه اگه هم ماهی شور نداشته باشم با ماهی تن میخورم خیلی خوب میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ترش تره بنظرم ،نازخاتون بادمجون هم داره بنظرم میرزاقاسمی خوشمزه تر از نازخاتونه

عه پس نازخاتون ارزش تست کردن نداره نه؟

سبزی های ترشی تره رو میگی یبار؟ که اگر جایی دیدم بگیرم

من گیلانیم تو ترش تره آب نارنج میزنیم خیلی خوشمزه تر میشه اگه هم ماهی شور نداشته باشم با ماهی تن میخ ...

اون زمانی که من خوردم فک کنم همسایمون با تخم مرغ درست کرده بود!!!! نکنه ماهی بوده من فک کردم تخم مرغه  

اون زمانی که من خوردم فک کنم همسایمون با تخم مرغ درست کرده بود!!!! نکنه ماهی بوده من فک کردم تخم مرغ ...

نه تخم مرغ هم میزنن اکثر مواقع