2777
2789

باز باران با ترانه

با نوایی از خراسان

میخورَد بر بامِ قلبم

السلام ای شاه خوبان

اشکبار شوق یارم

بیقرارِ بیقرارم

خانه موسی بن جعفر

شد گل افشان از حضورش

چشم نجمه گشته روشن

از فروغ فوق نورش

باز آمد نوبهاری

بر زمین از لطف یزدان

نسل هفتم را خدا زد

گوییا بر نام ایران

شد خراسان کوی جانان

از شمیم و عطر قرآن

یا رضا جان یا رضا جان

ولادت پناهِ بی پناهان،شنونده ی حرفای پنهانی،ضامت اهو امام رضای عزیزمبارک😍😍

به مناسبت ولادتشون ختم صلوات ۸تا یا۸۸ یه نیت حاجت روایی هممون🙏

عکسای قشنگ امام رضایی که دوست دارین و بزارین تا چشامون غرق زیبایی شه😍

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

کاش مشهد پیشت بودم بابا رضا 💔😭😭😭😭😭 سوار قطار شدم برگردم شهرمون قطار روبروییمون رفت مشهد 😭😭 امام رضا تو رو خدا منو بطلب سال دیگه با همسرم بیام تو حرمت عقد کنم بالا رضا باز واسه بی پناهت پناه شو

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

کاش مشهد پیشت بودم بابا رضا 💔😭😭😭😭😭 سوار قطار شدم برگردم شهرمون قطار روبروییمون رفت مشهد 😭😭 ا ...

به حق این شب عزیزم امیدوارم هرچه زودتر حاجترواشی

به نیت حاجترواییت ۸تا صلوات میفرستم❤

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میگن زیر بارون دعا مستجابه اسی جانم التماس دعا اسمم فاطمس

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اسی میگن زیر بارون دعا مستجابه اسی جانم التماس دعا اسمم فاطمس

۸تا صلوات به نیت حاجت روایی شما❤

انشالله که حاجترواشی زیبا❤

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌱

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌾

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌴

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌿

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم☘

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🍀

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🍃

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🕊

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌱الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌾الهم صلی علی محمد وآ ...

💚🙏🙏