2777
2789
عنوان

چه عطرایی میزنید و دوست دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 39 پست
من هیچی ندارم هیچی

سخت نگیر 

منم فقط 2 3 بار اصل فرانسویش رو گرفتم

😂😂😂😁😂😂😂😂

دفعه های بعد رفتم دیدم همینو دارن میدن ارزونتر تازه رد بو و...  همه چیش مثل اصلشه 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

من همه اترام ماله خودم نیست همشون تموم شدن

پس تو خونه شما ام از ی عطر مشترک استفاده میکنین نه؟😂😂😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عطر بخوام بگم، ولنتینو پودر، میدنایت رز، فلاوربمب، بلک اپیوم و لاست چری رو دوست داشتم.

بادی‌میست هم ویکتوریا سیکرت و بث‌اندبادی عالین. من خودم کوکونات پشن ویکتوریا سیکرت رو می‌زنم و عاشقشم. بوی نارگیل و وانیل ملایم:))

من همه اترام ماله خودم نیست همشون تموم شدن

یادش بخیر بابا بزرگم اومده بود عطرامونو دیده بود به مادربزرگم میگفت منییییژه لباسای منو بیار خونه اینا به هر کدومشون ی عطر بزنم بعد هربار یکیو بپوشم برم سرکار😂😂😂😅

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

من عطر بخوام بگم، ولنتینو پودر، میدنایت رز، فلاوربمب، بلک اپیوم و لاست چری رو دوست داشتم.بادی‌میست ه ...

خوش سلیقه عالم تویی که عاشق رایحه ای هستی که بوی نارگیل میده😂😂😂😂

پس تو خونه شما ام از ی عطر مشترک استفاده میکنین نه؟😂😂😂😂😂😂😂😂

نه بابا نه مال مامانمه نه بابام من کلا ادکلن مارک هم خوشم نمیاد بوی ادکلن ها زیاد خوبم نیست

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

عجب اسمایی ولی عطرای طبیعیو بیتر دوست دارم مادرم مثل اسمش عطر گل مریم میزنه از دوران دانشگاهش تااااا ...

برای من میارن بعنوان هدیه

عطرها همشون اسانس گل هستن و چیزای طبیعی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

عطر فقط خاص

خیلی خوشبو هست ولی اینجا ندیدم مثلش

جذاب بلک هم خوشبو هست

بادی اسپلش زِن هم خوبه مخصوص تابستونه

اونایی که عربی میپسندن شیوخ خیلی دوست دارم عالیه بو خوبی داره 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

ای بابا این بدهمن اکلتو خیلی میپسندمتو سبک اون ، پیشنهادی داری؟

من فقط. همینا میزنم. باز  میلیون لیدی هم خوبه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌