2777
2789

ممکنه که حرکت جنین باشه، چون در هفته‌های ۱۵ تا ۲۰ بارداری، بعضی از مادرا اولین حرکات جنین رو احساس می‌کنن. البته سفت شدن شکم هم می‌تونه به دلایل دیگه‌ای مثل گاز یا انقباضات رحم باشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ده هفته و چند روزمه 

از دیروز تا حالا مثل حباب میترکه 

اما زیر شکممه🥹

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
انگار سفت میشه بعد شل میشه

نه فکر نکنم این نی نی باشه ،چون اولین حس حرکتش رو شما نبض طور احساس میکنی ،باز دقیق نمیدونم ولی احتمالا نفخ هست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ممکنه که حرکت جنین باشه، چون در هفته‌های ۱۵ تا ۲۰ بارداری، بعضی از مادرا اولین حرکات جنین رو احساس م ...

نه آخه دست میزارم قشنگ سفت میشه و یدفه با یه تکون دیگه خالی میشه

سر شکم اولم خیلی دیر فهمیدم جفتمم قدامی بود

الان جفتم خلفی هست

زیر ناف که قاعدتا معده نیست

اگه بچه دومتونه و جفت هم خلفی احتمال داره که از همین حوالی بتونید حس کنید حرکتا رو

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

آره هفته های پایین‌تر همینجوری میشدم

پس باید الانم حسش کنی

اما این که شما میگی فکر نمیکنم بچه باشه 

آخه بچه هنوز فکر کنم تو لگنه

من خیلی قشنگ حسش میکنم 

شما علائمتون چیه؟

تاپیك هاتون رو دیدم گفتید که بازم میترسید اشتباه حدس زده باشند

اما خیالت راحت حدود نود و پنج درصد جنسیت رو درست میگن

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
نه آخه دست میزارم قشنگ سفت میشه و یدفه با یه تکون دیگه خالی میشهسر شکم اولم خیلی دیر فهمیدم جفتمم قد ...

احساس سفت شدن و تکون خوردن جنین تو این دوران کاملاً طبیعیه، به خصوص اگه جفت خلفی باشه. جفت خلفی معمولاً باعث میشه که حرکات جنین رو بهتر حس کنی چون جلوی شکم نیس. ممکنه این تکون‌ها از طرف جنین یا کشیدگی عضلات شکم باشه. در هر صورت، اگه هیچ دردی یا مشکلی نداری، نگران نباش.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |