2777
2789
عنوان

خواهرم طلاق گرفته با ما زندگی میکنه

3464 بازدید | 93 پست

من ۲۸سالمه مجرد و شاغلم

خواهرم ۳۷سالشه با یه دختربچه۳ساله اومده خونه پدریمون

خواهرم فقط یک روز در هفته پنج شنبه ها می‌ره سرکار بقیه روزا خونست ولی مسئولیت خودشو بچه و زندگی اشتراکی رو درست برعهده نمیگیره

مثلا همه خریدا رو پدرم انجام میده همه غذاها رو مامانم درست می‌کنه مرتب کردن خونه هم با کنه

هر روز از سرکار میام میبینم جای پا گذاشتن توی خونه نیست اینقدر که همه وسایل و عروسکهای خواهرزادم پخشه روی زمین

تا بهش میگیم بیا جمع کن داد میزنه که من نمیرسم هم کارامو انجام بدم هم بچه نگه دارم هم خونه جمع کنم

منم از وقتی از سرکار میام بچه خودش میاد پیش من و میگه باهام بازی کن و اینا. یا مثلا در روز بیست بار میبرمش دستشویی چون تازه از پوشک گرفتیمش هر بار هم کلی اذیت میشم تا لباساشو بپوشه

فقط یه پنج شنبه جمعه تایم استراحتم بود که الان پنج شنبه ها هم از صبح تا شب بچه نگه میدارم

خواهرم اصلا قدرشناس نیست میگه ناراحتی به بچم دست نزن همینه که هست

ولی بچه ای که اگه من نبرمش دستشویی خودش نمیره یا کلی گریه می‌کنه یا غذا نمیخوره رو میشه ول کنم؟ گناه اون بچه چیه؟

خسته شدم

شما بودید چقدر مسئولیت می‌پذیرفتید در قبال بچه خواهرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفی حق با شماست؛ از طرفی هم احساس میکنم خواهرتون از لحاظ روحی خسته س!!! تو خانواده مجبوری گاهی برای بعضی چیزا گذشت کنی تا شرایط بدی پیش نیاد. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

هر دوتون برای خودتون می‌رید سرکار دیگه درسته؟ مثلاً خرجی خانواده که نمی‌دید ؟ 

از طرفی به جز کار بچه شما کاری تو خونه انجام نمیدی؟ 

به نظر میرسه هر دو تو خونه به پدرمادر کمک نمیکنید 

اون هم طلاق گرفته حساس تره به نظرم حس اضافی بودن بهش نده اجازه بده مادرت خودش بگه نه تو 

کاش خواهر من هم بعد از طلاق می اومد پیش خانواده امولی خودش را نمی کشت😢😢😢😢

متاسفم بخاطر خواهرت

ولی اینجوری فقط احساس گناه به خودت و من میدی

منم یک ماهه از یه رابطه دو ساله اومدم بیرون و حالم خوب نیست و اگه بحث خودکشی درست باشه منم خیلی ازش دور نیستم

همه توی زندگیشون کلی مشکل دارن نباید سر همدیگه آوار بشن

سخته خیلی سخته شرایط همتون

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

هر دوتون برای خودتون می‌رید سرکار دیگه درسته؟ مثلاً خرجی خانواده که نمی‌دید ؟ از طرفی به جز کار بچه ...

توی متن اشاره کردم که مرتب کردن و اینا وظیفه کنه

و اینکه من شاغلم و تمام هزینه های خودمو خودم میدم وگرنه حقوق پدرم کفاف نمیداد که مخارج خواهرم و بچشو بده

خواهرم ماهی ۵۰۰هزار تومن میگیره در واقع شاغل نیست

متاسفم بخاطر خواهرتولی اینجوری فقط احساس گناه به خودت و من میدیمنم یک ماهه از یه رابطه دو ساله اومدم ...

شما به کار و بار خودت برس چیکار داری با خواهرزادت بازی کنی یا ببریش دسشویی یا بهش غذا بدی؟؟؟ تو کارای خونه در حد خودت به پدر و  مادرت کمک کن ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز