2777
2789

برق و مکانیک بهتراز صنایع هستش 

البته ازنظر بنده

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری برای خانوم صنایع خیلی بهتره 

مکانیک اینا برای کار خیلی سابقه کار میخوان 

اکثرا هم در پوزیشن های شغلی مرد میگیرن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

طبق آمار دقیق چنل اخبار شریف ، بیشترین استخدامی و بیکار نموندن در مهندسی صنایع هست

بهترین رتبه برای قبولی دانشگاه های تاپ مهندسی برق هست

بهترین رشته برای مهاجرت تحصیلی مهندسی برق هست

اما رضایت از رشته و مسیر بچه های مهندسی مکانیک بیشتر از مهندسی برق بوده و دلیلش هم اینه برق سخت تره و مکانیک جامع تر و شیرین تر هست

و مهندسی صنایع با وجود استخدامی بیشتر، درس های سبک تری داره پس به مهندسی گلابی معروفه(هر چند مهندسی صنایع مثلا شریف از کامپیوتر و برق دانشگاه های دیگه هم سخت تر می تونه باشه!)

اینم بهتون بگم اگه کسی گفت چون دختری برو مهندسی صنایع،اصلا زیر بار نرو

جاب ویژن رو بررسی کنی، کلی استخدامی صرفا با جنسیت آقا برای صنایع هم می خوان پس کلا رشته های فنی مهندسی توی ایران سخت دختر استخدام می کنن

اما خب من دوستی دارم که ترم چهار برق شریف هست، دختر هم هست، و میگه هم کلاسی های دخترم دارن کار مرتبط با برق انجام میدن...پس شاغل شدن و بیکار نموندن فقط بستگی به علاقه+پشتکار داره

ای بابا باز شروع شد یکی اومد گفت برق از مکانیک سخت تره ، برق سخت ترین رشته مهندسی و ... 

بعنوان مهندس مکانیکی که برق-الکترونیک و کنترل هم تا حدودی خوندم میگم مکانیک رشته سختیه برق هم سخته ولی نوع سختیشون متفاوت مثل مقایسه سیب و پرتقال.

مکانیک به نظر من رشته مردونه ای حساب میشه، برق هم اگر سمت گرایش قدرت بری به نظرم مردونه است.

برق الکترونیک و کنترل تعداد دخترها بیشتره، مخابرات هم همون زیرشاخه است که بخاطر اون همه برقی ها میگن سخت ترین رشته مهندسی برقه البته فکر کنم اگر یک مقدار با مکانیک سیالات درگیر میشدن آنقدر با اطمینان نظر نمیدادن.

باید ببینی علاقه ات چی میگه من خیلی از مهندس هارو میشناسم که چون برق دوست نداشتن اومدن مکانیک یا عمران.

صنایع هم برعکس اسمش خیلی مثل برق و مکانیک و عمران و ... مهندسی نیست برای همین برای بعضیا مطلوب تره. و دختر هم زیاده

عزیزم می‌دونی بازار کار مهندسی شده پارتی بازی و مهندسی متاسفانه متاسفانه توی کشور ما یه شغل مردونه و تک جنسیتی هستش و خیلی بها کمتر به خانوما میدن یعنی نمیگم خانوم اصلأ توی صنعت ما نیست هست کم