2777
2789
عنوان

بنظرتون این خیانته

419 بازدید | 36 پست

سلام خانوما

دیروز من و پارتنرم و دوستش و پارتنرش رفتیم بیرون که یکم بگردیم.اولین بار بود که با دوستش و پارتنرش میرم بیرون(پسره اسمش مهدی هست و پارتنرش لیلا)رفتیم یه جای باکلاس که دخترای خیلی خوشگلی داشت و آقا مهدی جلوی پاتنرش هر دختر خوشگلی رو میدید می‌گفت جووون شماره بدم و تیکه مینداخت و اینچیزا بنظرتون این خیانته؟و لیلا هم چیزی بهش نمی‌گفت و فقط می‌خندید اما احساس کردم که ناراحت شده ولی به‌روی خودش نمیاره،اما مهدی میگفت من همیشه اینجوریم و لیلا چیزی نمیگه

نمیخوام قضاوتشون کنم ولی لیلا دختر خیلی خوب و با شخصیتی هست اما زیاد خوشگل نیست فکر کنم پارتنرش دوسش نداره نظرتون چیه؟

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وواااییی من جایه اون دختره خشتکش میذاشتم رو سرش تویی که پارتنر داری گوه میخوری چشم چرونی میکنی اره اینم یه نوع خیانته

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

نظر من اینه که به شما ربطی نداره !
بهش فک نکن 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

بعضیا زیاد حساس نیستن منم یه دوستی داشتم با پارتنرش راجب باسن و سینه بقیه دخترا حرف میزدن یا حتی تو خیابون دختر می دیدن‌ میگفتن سوار میشی و..‌

دختره و پسره با هم اوکی بودن تو این کارا 

ولی من چندشم میشد باهاش قطع ارتباط کردم

دقیقااااا،خیلی میترسم که پاتنر من هم مثل اون بشه چون همنشین روی انسان تاثیر میزاره

پس نزار باهاش بگرده چون واقن اثر میزاره

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده