2777
2789

من راهنمایی می خواستم 

اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنیم؟

مشاور اگر میشناسید معرفی کنید

اموزشگاه خوب معرفی کنید؟

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو ننداز‌ تو این چاه...

چرا؟

متوجه منظورتون نشدم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

اگر اهل درس هستید برید اگر نه واقعا فشار میاد بهتون مخصوصا روحی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام من فقط خودخوان خوندم، تست زیاد کار کردم، همه آزمون های قلمچی رو تحلیل کردم و نقاط قوت و نقاط ضعف رو شناسایی نیکردم بعد هر آزمون و میانگین روزی ۶ الی ۷ ساعت مطالعه و تمرین استعداد تحلیلی و تحصیلی قبول شدم تیزهوشان.  من اصلا کلاس ثبت نام نکردم چون از تظر من وقت هدر دادن بود و کلاس برای کسی هست که در یادگیری مشکل داره

اگر اهل درس هستید برید اگر نه واقعا فشار میاد بهتون مخصوصا روحی

بله درسخون هست البته الان ابتداییه 

در حد ابتدایی درس خونده و می خونه

سلام من فقط خودخوان خوندم، تست زیاد کار کردم، همه آزمون های قلمچی رو تحلیل کردم و نقاط قوت و نقاط ضع ...

خسته نباشی عزیزم

واسه پایه ی چندم این کارا رو کردی؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
خودتو ننداز‌ تو این چاه...

شماتیزهوشان بودید؟راستش دخترمنم گاهی میگه تیزهوشان دوس دارم منم مث همه مامانابدم نمیاد ولی زیاد مایل نیستم میگم نمیارزه به استرسش

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
چرا؟متوجه منظورتون نشدم

حیلی سخته…

از زندگی میوفتی کلا 

خود تیزهوشان درس نمیخونم ولی فرقی نداره فقط کتابا متفاوتن 

این که باید برنامه ریزی کنم امروز وقت میکنم برم حمام یا نه 

جو وحشتناکک رقابتی ایی داره طوری که نابود میشی 

روانت نابود میشه به خاطر درس 

جدیدا هم نمیتونم با دیگران به راحتی ارتباط برقرار کنم

.

بله درسخون هست البته الان ابتداییه در حد ابتدایی درس خونده و می خونه

من خودم ورودی ۷۸ سمپاد بودم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️