2777
2789
عنوان

کسانی که تیزهوشانن یا فرزندشون تیزهوشان هست

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 47 پست
سلام من فقط خودخوان خوندم، تست زیاد کار کردم، همه آزمون های قلمچی رو تحلیل کردم و نقاط قوت و نقاط ضع ...

هنوز کوچیکه که بخواد خودخوان جلو بره! امسال چهارم رو تموم کرده میره پنجم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
پسر همسرم تیزهوشان میره از ابتدایی یادمه کلاس هوش و ریاضی میرفت و کلا درسخون بود کتابهای کمک درسی و ...

خیلی سبز برای تست خیلی خوبه 

و آموزشگاه هم خودش خیلی کتابای خوبی معرفی میکنه

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان پنجم هستن؟ باید کتاب هوش براش بگیرین (هوش کمپلکس و it و با کلاس پیش بره قلمچی ثبت نام کنین و از ...

الان چهارم بوده میره پنجم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

سلام من تیزهوشان بودم خودم 6سال عالی بود و بهترین دوران تحصیل و زندگی برای اوپن دوران  ک هم تفریح داشتیم هم درس  من فقط یک کتاب تست کانگورو داشتم که 3بار اون زدم و قبول شدم کلا زیاد درس نخونده بودم  البته من ورودی 94تیزهوشان سال ششم هستم 

حیلی سخته…از زندگی میوفتی کلا خود تیزهوشان درس نمیخونم ولی فرقی نداره فقط کتابا متفاوتن این که باید ...

عزیزم رقابت ناسالم هیچ وقت خوب نیست

کمال گرایی اسیب زا هست

من همیشه به پسرم گفتم تلاشت رو بکن بهترین خودت باشی 

راه خودت رو برو

کلا درس خوندن سخته

ولی باید ادم یاد بگیره اونو بیاره جز زندگیش! مثلا اگر کسی بخواد فوق تخصق بگیره تا نزدیک ۴۰ سالگی باید درس بخونه

پس بهتره اهسته و پیوسته بخونه

شماتیزهوشان بودید؟راستش دخترمنم گاهی میگه تیزهوشان دوس دارم منم مث همه مامانابدم نمیاد ولی زیاد مایل ...

مامان منم زیاد مایل نبود برای خوندنش  و اصلا آزمون دادنم آخرم شرایط جوری شد که نتونستم آزمون بدم 

بعد از تیزهوشان توی بهترین و سخت گیر ترین مدرسه ی شهر دارم درس میخونم 

کلا درسا اون طوری که فکر میکنی نیست برای راهنمایی.. 

برای دوره دبستان اکثرا هوش خوبی دارن برای درس 

اگه علاقه داره و خیلیی درس خون هست به نظر من اول بهش توضیح بده شرایط رو 

این که چقدر سختی میکشه چقدر سختش هست چقدر اذیت میشه در این راه ‌

بعدش ببرش آموزشگاه برای کلاسا 

ما مورد داشتیم دختره هوش خوبی داشت و کلاس هم شرکت میکرد توی مرکز استان که جزو بهترین آموزگاه ها بودن ولی قبول نشد

.

سلام من تیزهوشان بودم خودم 6سال عالی بود و بهترین دوران تحصیل و زندگی برای اوپن دوران ک هم تفریح دا ...

بسیار عالی 

کتاب های کانگورو هوش ریاضی هستن

الان ازمون ها دنگ و فنگ شون زیاد شده انواع هوش و سرعتی بودن و …

الان چهارم بوده میره پنجم

قلمچی ثبت نام کنین چون زود شروع میکنه ازمون دادن جو رقابتی خوبی رو واسش به وجود میاره 

و میتونین از ویدئو های اهوش تو یوتیوب استفاده کنین فک کنم جواب سوالاتتون بگیرین 

مامان منم زیاد مایل نبود برای خوندنش و اصلا آزمون دادنم آخرم شرایط جوری شد که نتونستم آزمون بدم بعد ...

من و پسرم قراره یه مسیری رو با هم بریم حالا یا به نتیجه میرسیم یا نه

خدا میدونه که روز ازمون سر جلسه بتونه عملکرد خوبی داشته باشه یا نه!!

الان فقط داریم به مسیر فکر می کنیم

عزیزم رقابت ناسالم هیچ وقت خوب نیستکمال گرایی اسیب زا هستمن همیشه به پسرم گفتم تلاشت رو بکن بهترین خ ...

درسته… وحشتناکه 

سر نیم نمره دنیا رو بهم میریزن همه… 

برای یکی از دوستام که همیشهه معدل ۲۰ بود یه بار یه امتحانش نیم نمره خراب کرد همه ریختن سرش آرع دیدی من کامل شدم؟!

که چی بشه ؟! کجا میخوایم برسیم با این کارامون 

هر دبیری یه سازی که نه هزار تا ساز میزنه معاونا و مدیرا هم که هیچی نگم بهتره 

با روان خوب اومدیم تو این مدرسه سال به سال داریم روانی تر میشیم😅  مامان منم همین و میگه ولی استرسی که سر این موضوع داریم رو…  

.

مامان منم زیاد مایل نبود برای خوندنش و اصلا آزمون دادنم آخرم شرایط جوری شد که نتونستم آزمون بدم بعد ...

درس خونه ولی با سختگیری زیاد جور نیس اصلا روحیش نمیکشه به نظر خودم ومیگم روحیه واجبترازدرسه که بخواد ازالآن استرس بکشه

امسال معلمش شدیدا سختگیر بود درحدی که اگه چندین کاربرگ وسوالات قلمچی اضافی کارنمیکردن محال بود کسی با کتاب تنها خیلی خوب بگیره بخاطرهمین زیاد فشاراومد بهش معلمشون خییییییلی فراترازکتاب تدریس کردبه این دلیل شرایط تیزهوشان روحس کردم نمیخوام بچگی نکنه امسال انگارکنکورداشت 

شماگاهی فکر میکنید که کاش مادرتون حمایت کرده بود رفته بودید تیزهوشان؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
درسته… وحشتناکه سر نیم نمره دنیا رو بهم میریزن همه… برای یکی از دوستام که همیشهه معدل ۲۰ بود یه بار ...

والا به نظرم سعی کن تحت تاثیر جو قرار نگیری 

قرار نیست همه چی کامل و ۲۰ باشه

با ارامش به هدفت در دور دست نگاه کن