حقیقتا دلم میخاد یه کار خوب کنم دلشکسته ترینم یه جورایی ولی بازم دلم میخاد واسه تولدشون یه کاری کنم امشبو بشینم ی دل سیر گریه کنم (نمیدونم درک میکنید یا نه) حالا به نظرتون فردا واسه نهار قیمه درست کنم 30.40 اینا شایدم بیشتر توی ظرفای یکبار مصرف بزارم و بدم همسرم بره پخش کنه.. یا نمک!! کلی به نظرتون چی انجام بدم ک ثواب داشته باشه و یه کار خوب باشه 🥹خوم سزدرگم شدم
میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی.. شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘
ننن خیلییی خوبه .بببین پارسال روز شهادتش در حد توانم سی ت ظرف ماکارونی گرفتم دادم ببرن واسه فقرا . همون روز گریه کردم خیلی . فرداشب معجزه شد داشتم ساکمو میبستم برم حرمش.. خیلی خوبه دل بچه ای یا گرسنه ای رو شاد کنی.. ی چیزی بگمت الان دلم تیکه تیکه اس. شبو روزم با گریه میگذرع فقط منتظرم امام رضا نگام کنه . ینی میشه.. توروخدا با دل شکستت دعام کن خیلی درموندم دیگ هیچی ازم نمونده
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم