2777
2789
عنوان

واقعا بعضی پسرا خیلی هولن خدایی

856 بازدید | 16 پست

ما تو کلاس دانشگاهمون یک پسره با یکی از همکلاسیام را زدن الان با همن 

ببینین دختره از نظر من خیییلی نانازه خیلییی 

نچرال و خوشگل بدون ی ذره عمل در کل نازه

بعد الان پسره خیلی نگاه میکنه دخترا رو منم نگاهشو رو خودم واقعا خیلی دیدم با اینکه اعتراف میکنم دوست دخترش از من خوشگل تره 

چه مرگشونه این پسرا بعضیاشون البته

من میبینم انقد نگاهش بیقراره اعصابم خورد میشه میگم کاش دختر ب این ماهی نیوفته با این ک البته اینا مهم نیست براشون...

خدایا بینهایت شکرت💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه مونده بیای توی جامعه می‌فهمی مردا چقدر چشم چرونند هترین زنم داشته باشن بازم ____می‌خورن

آره واقعا انگار از اون. دنیای خام و پاک خودم و خوش خیالیم دارم بیرون میام و میفهمم دنیا چه خبره

خدایا بینهایت شکرت💚💚

بخدا اگه من یه دختر خوب تو زندگیم باشه ک قلبی دوسم داشته باشه حتی نگای دخترای دیگه نمیکنم

آره ولی کمن این مدل پسرا 

تو دانشگاه البته داریم خدایی ولی کم 

خدایا بینهایت شکرت💚💚

اصن دقت کردی دنیا چقدر برعکسه کاراش؟ آدمای با ارزش و خوب افتادن با هولای لاشی

چ میدونم والا

من خودم کلا با دوست پسر و رل و اینا کاملا مخالفم میگم کاش این دختر قدر خودشو بدونه و حداقل به این پا نمی‌داد...

خدایا بینهایت شکرت💚💚

چ میدونم والامن خودم کلا با دوست پسر و رل و اینا کاملا مخالفم میگم کاش این دختر قدر خودشو بدونه و حد ...

اصلا ب قیافه و ظاهر ناز نیست اصل کار ذات طرفه اون دختر هم ممکنه حالا شاید زیاد خوب نباشه ک رفته با اونجور پسری البته من قضاوت نمیکنما

اصلا ب قیافه و ظاهر ناز نیست اصل کار ذات طرفه اون دختر هم ممکنه حالا شاید زیاد خوب نباشه ک رفته با ا ...

آره منم کاری ب اینا ندارم در کل منظورم این بود نگاه به دیگران دیگه مسخرس وقتی تو با اینی و ادای عاشقی در میاری..

حالا دختره هم فک میکنم اکس و اینا داشته باشه...

آره خب منم مقصر میدونم دختر رو وقتی خودش به این پا میده پس یعنی خودشو در حدش دیده..

خدایا بینهایت شکرت💚💚

من چی بگم دختر؟

تو دنیای ساده خودم بودم

اردیبهشت ماه بود بعد مدت ها کنکوری بودن و درس خوندن رفتم با مادرم عیادت پدربزرگم

پسره همسایه خونه پدربزرگمه و البته هم ولایتی ماست...بعد مدت ها منو دیده بود...چنان خشکش زد و میخ صورتم شد که مامانم سلام داد اصن متوجه نشد....بعد اون رفتاراش ضایع شد

توجه از دور...منو میدید دیگ خونه نمیرفت هی بیرون بود....یه شب با مادرش اومد عیادت پدربزرگم...اینقدر حرکت ضایع ازش دیده بودم قشنگ فهمیدم دردش دیدن منه...پدربزرگم فوت شد اومد ختم با مادرش باز....

و همین الانم ممنو ببینه خونه پدربزرگمم بی قرار میشه هی میاد بیرون میچرخه

اما از طریق پسر داییم که دوست صمیمیشه فهمیدم ۵ ساااله دوست دختر داره و تو رابطه جدیه..۵ سااالل...حتی قصد خواستگاری هم داره ازش

و من موندم با کلی علامت سوال و حسی که از توجه هاش گرفته بودم که این اگه رابطش جدیه و عاشقه چرا با من همچین کرد....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤