2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اخلاقیات گیریم شرط گذاشتی فردا زد زیرش یا فلان چیز رو گفتی باید بعد ازد تغییر بدی و یمدت انجام داد و باز برگشت سر خونه اول ببین اگه اون آدم رو با همین شرایطی که الان داره همین عادتها همین شخصیت همینجوری که هست قبول داری که مبارکه وگرنه بدردهم نمیخورین 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
اره واقعا.خیلی مهمه این نکته 

اهان مال من بچه شهید بود همون اول با اینکه چادری بودم خودم شرط کردم هروقت دلم خواست چادرمو کنار بزارم و الان ک بچه دارم و بیرون رفتن سخته با بچه چادر اصلا نمیزنم چون شرط کرده بودم هیچ مشکلی نداریم باهم ازین لحاظ اما جاریم ک گفت بعدا راضیش میکنم اصلا چادر نمیزارن سر نکنه میگن همون اول گفتیم عروسمون چادری باید باشه 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
راحت رو نميدونم .ولي دست به وام دادنش خوبه.مبلغ توًهم بالا نيست انشالاه  ميدن عز ...

انشالله ممنونم گلم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
اره واقعا.خیلی مهمه این نکته 

عزيزممنم با همسرم يكسال دوست بودم خياي مهربون و نجيب بودن الانم كه ٧ساله باهميم و يه دخترم دارم همسرم  همون مهربوني ونجابت و تعهد رو دارن وحتي بيشتر .

تو هم معياراتو مشخص كن .حق وحقوقتو بدون و در موردهركدوم نظرشونو بدون حتما.در موردكار وتحصيل وزندگي اجتماعي و تعهد به خانواده ونگاه به زن و شيكه هاي اجتماعي وحد ومرز حضورخونواده ها تومشكللات مخصوصا كه فاميل هستين و..بپرس .

شرط خاصی ندارم‌جز۷تا حق که خب مهریه نمیخوام عوضش...

اشتباه نکن مهریه حق زنه پشتوانه ی عرفیه زنه 10 تا ثو شرطم بزاری باز مهر یه چیز دیگس