هرشرطی میذاری باید مکتوب باشه وگرنه راحت میشه زد زیرش
اره اینم حرف خوبیه راس میگی
یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
من صداقت فداکاری محبت احترام به من و خانوادم یه رویی عشق تن صدای آروم لجبازی نکنه باهام قانعم کنه نه توبیخ واسه زندگیمون تلاش کنه و مردونگیش و خدا پرستیش و یه شرط داشتم وقتی خواستیم 3 نفر بشیم خونه بزرگتر بگیره البته بگم اینا دلی بود و هیچجا قید نشد خداروشکر انقد غیرت داره که پا همش واستاده فعلا 2 نفر جدا از همیم زیر یه سقف نرفتیم تا شرط آخر ببینیم چی میش ☺
خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم مرسی 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
نه کلا علاقه ای به مهریه ندارم ترجیح میدم خودم برای خودمپشتوانه درست کنم بعدم یه روز که دیگ ...
خب اونوقت مهرتو حلال کن راحت
از من بتو حتی نخای مهریه بگیری ولی ثبتش کن نهایت روزی نخای باش بمونی حلال کن اینطوری راحت تر هم طلاقت میده
پس چی ،انقذه تو نی نی سایت خانم ها تایپک راجب کتک کاری دارن
بخدا فک کردم دیگه کسی نمیزنه و فقط از نظر محبت همدیگه رو اذیت میکنن