2777
2789
هرشرطی میذاری باید مکتوب باشه وگرنه راحت میشه زد زیرش 

اره اینم حرف خوبیه راس میگی

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
من نمیدوتم چی بپرسم تو خواستگاری

من صداقت فداکاری  محبت  احترام   به من و خانوادم  یه رویی  عشق  تن صدای آروم لجبازی نکنه باهام   قانعم کنه نه توبیخ    واسه زندگیمون تلاش کنه  و مردونگیش  و خدا پرستیش  و یه شرط داشتم وقتی  خواستیم 3 نفر بشیم خونه بزرگتر بگیره   البته بگم اینا دلی بود و  هیچجا قید نشد خداروشکر انقد غیرت داره که پا همش واستاده فعلا  2 نفر جدا از همیم زیر یه سقف نرفتیم تا شرط آخر  ببینیم چی میش ☺

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلادست بزن نداشته باشه میشه؟ 

وا مگه الانم کسی زنشو میزنه ؟؟؟؟

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
اشتباه نکن مهریه حق زنه پشتوانه ی عرفیه زنه 10 تا ثو شرطم بزاری باز مهر یه چیز دیگس

نه کلا علاقه ای به مهریه ندارم

ترجیح میدم خودم برای خودم‌پشتوانه درست کنم 

بعدم یه روز که دیگه منو دوست نداشت به خاطر مهریه نگهم نداره...😊😊😊

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁

عزيزم اين چه حرفيه؟يعني اينحوري نگاه ميكني به شرط وشروط؟شناخت اخلاقيات يعني اين.

حتي اگه فاميل هم هست قشنگ برين از همسايه تحقيق كنين .ازدوتا درست ومحل كار..

دست به زن نداشتن حق زن نيست گلم  زير پاگذاشتن انسانيت خود مرده..

خواهر جان میتونی تو نت سرچ کنی  سوالایی که فک میکنی واست مهمه رو بنویسی هرچنو من نوشتم  ولی خیلیاش یادم رفت 😂😂😂😂

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
عزيزم اين چه حرفيه؟يعني اينحوري نگاه ميكني به شرط وشروط؟شناخت اخلاقيات يعني اين. حتي اگه فاميل هم ه ...

اخه میدونید چیه

خودش خیلی خوبه

پسرکاری و پاکیه

پدرش فوت شده مرد خونشونه   ،خیلی غیرتیه وخانواده دوسته

ولی ترسم از اینه ک عین باباش باشه،اخه عممو میزد  

آره میتونی محضر تعهد ازش بگیری قبل ازدواج همه شرایطتت رو قید میکنی قانونا ثبت میشه اونوقت اگه بزنه زیرش قانون باهاش برخورد میکنه 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
نه کلا علاقه ای به مهریه ندارم ترجیح میدم خودم برای خودم‌پشتوانه درست کنم  بعدم یه روز که دیگ ...

خب اونوقت مهرتو حلال کن راحت 

از من بتو حتی نخای مهریه بگیری ولی ثبتش کن نهایت روزی نخای باش بمونی حلال کن اینطوری راحت تر هم طلاقت میده 

پس چی ،انقذه تو نی نی سایت خانم ها تایپک راجب کتک کاری دارن 

بخدا فک کردم دیگه کسی نمیزنه و فقط از نظر محبت همدیگه رو اذیت میکنن