2777
2789
عنوان

هر مادری قابل تقدیر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 93 پست
درست میگی. تا میتونی از فضای سمی خونتون فاصله بگیر نمیدونم چند سالته دانشگاه رفتی یا نهاگه دانشگاه ن ...

دانشگاه رفتم

مدرک خوب دارم

فرصت شغلی خوب هم دارم

اما والدینم نمیذااارن!!!

بااارها جنگ شده خونمون

دوست دارن وابستگی۱۰۰درصد داشته باشی تا سوارت بشن

کسیو نداری که ازش کمک بگیری که بیاد با مامانت صحبت کنه یکم کوتاه بیاد اینقدر بهتون فشار نیاره؟ یا خو ...

متاسفانه ندارم

اسم روانشناس بیاری کتکت میزنه

بااارها چیزی شکونده

بخاطر امنیت جانی خودم دیگه بیخیالش شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه رفتممدرک خوب دارمفرصت شغلی خوب هم دارماما والدینم نمیذااارن!!!بااارها جنگ شده خونموندوست دار ...

یعنی چی والدینم نمیذارن؟

از کسی که به قول خودت فقط از مادر بودن اسمشو به یدک میکشه چرا حساب میبری؟ یه سلیطه بشو بدتر از خودش

کسی که یه چیزیو بخواد عالم و آدم جلوشو بگیرن نمیتونن سد راهش بشن 

بابات مشخصه در حد مامانت نیست. میتونی یکم رو مخش کنی نرم شه 

ولی اگه راضیم نشدن مهم نیس

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بهش بگو بزا برم کار کنم پنجاه درصدشو میدم بهت ببین باز قبول میکنهاگ اجازه داد تو این تایمی ک بیرونی ...

مامان من مثل سنگه

قبول نمیکنه

من سال۱۴۰۱پیشنهاد۸۰درصد رو دادم

بازهم قبول نکرد

فکر میکنه دختر از خونه بره بیرون،فقط بهش تجاوز میکنن

عقلش تو شورتشه

متاسفانه ندارماسم روانشناس بیاری کتکت میزنهبااارها چیزی شکوندهبخاطر امنیت جانی خودم دیگه بیخیالش شدم

خودت نمیتونی مجازی بایه دکتر مشورت کنی که راهنماییت کنه ؟ 

دُخت شیرازیم 😎        

یعنی چی والدینم نمیذارن؟از کسی که به قول خودت فقط از مادر بودن اسمشو به یدک میکشه چرا حساب میبری؟ یه ...

در رو قفل میکنن

مثل سگ میزننت(مامانم هیکل درشتی داره،کافیه یک خش رو بدنش بندازی دایی های۱۵۰کیلوییم خدمتت میرسن)

مامان من مثل سنگهقبول نمیکنهمن سال۱۴۰۱پیشنهاد۸۰درصد رو دادمبازهم قبول نکردفکر میکنه دختر از خونه بره ...

به قول اون دوستمون یکی بشو بدتر از خودش با کولی بازی و سلیطه بازی همه چیو بدست بیار یا تو فامیل براش آبرو نذار همون کاری که اون با شما کرد شما هم با اون بکنید 

دُخت شیرازیم 😎        

در رو قفل میکننمثل سگ میزننت(مامانم هیکل درشتی داره،کافیه یک خش رو بدنش بندازی دایی های۱۵۰کیلوییم خد ...

مگه 4 تا بچه نیستین؟ اونا دخترن یا پسر؟چندسالشونه

باهم دیگه متحد بشین خب

چطوری یه نفر میتونه حریف پنج نفر بشه؟ 

بعد اینکه داییات مگه همیشه خونه شمان؟ هر روز که نمیتونه زنگ بزنه بگه بیان 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

به قول اون دوستمون یکی بشو بدتر از خودش با کولی بازی و سلیطه بازی همه چیو بدست بیار یا تو فامیل براش ...

سلیطه بازی رو امتحان کردم،جواب نمیده

وقتی درهارو قفل میکنه و داداش های۱۵۰کیلوییش رو میاره پشت در میشونه میخوای چیکار کنی؟؟

به قول اون دوستمون یکی بشو بدتر از خودش با کولی بازی و سلیطه بازی همه چیو بدست بیار یا تو فامیل براش ...

اینقدر پیش همه رفته دروغ گفته و آبروریزی کرده که کسی حرفِ منو باور نمیکنه

تنها امیدم اینه که زودتر بمیره

خلاص بشم از شر خودش و خانواده وحشیش

مگه 4 تا بچه نیستین؟ اونا دخترن یا پسر؟چندسالشونهباهم دیگه متحد بشین خبچطوری یه نفر میتونه حریف پنج ...

دایی های من علاف و بیکارن

خواهر بزرگم خونه خودشه و کلاااا پاشو از زندگی نکبت ما بریده

خواهر و برادرم از من کوچکترن

دایی های من علاف و بیکارنخواهر بزرگم خونه خودشه و کلاااا پاشو از زندگی نکبت ما بریدهخواهر و برادرم ا ...

مامان بابا ندارن اینا که حداقل اونا بکوبن تو دهنشون ؟

دُخت شیرازیم 😎        

پدربزرگم فوت کرده

مامان بزرگم سلیطهههه تمومه

اینقدر منفور و حال به هم زنه که وقتی خاله های مامانم یعنی خواهرهای خودش فوت کرده بودن،اصلا دعوتش نکردن

مامان بزرگم تو جیغ و داد از مامانم بدتره

هر دفعه میاد خونه ما جنگ میشه

قلبش میگیره،زنگ میزنیم اورژانس

چند وقتی اورژانسی ها هم میشناسنش

آبرو بردن در حد لالیگا

تو صفحه اول در خطاب به یکی از کاربرا گفته بودم

دایی بزرگم ۷بار طلاق گرفته،الان زنِ هشتمش هست

زن دایی آخریم بچه که بوده والدینش جدا میشن

با مامان و داداشش تو خونه های حجره ای در زابل زندگی میکردن

مادرش کارگری میکرده

از نظر فرهنگی خیلیی ضعیفن

نه قیافه آنچنانی داره نه تحصیلات داره(دیپلم هم فکر کنم نداره)

اونم میخواد طلاق بگیره