2777
2789

دیشب رفتم خونه خواهرم قبلا خواهر تو راه محل کارش یه تصادف داشت که اول اردیبهشت رفتم بهش سر زدم یه شیرینی خوری و یه دونه آجیل خوری هم براش خریدم برای دوتا پسراش هم هندزفری و سرکیلیدی خریدم 

شنبه دست بچش تو مدرسه شکسته بود 

رفتم بهش سر بزنم از قبل هم تماس گرفتم که گفت با شوهرم سر دست بچه بحثمون شده دیگه گفتم باشه پسرام آماده کردم گفتم میرم در خونشون چندتا معجون و خوراکی آماده کردم میدم میام شوهرم هم بود 

اما هرچی در زدم باز نکرد 

درجایی که میدونستم خونه هستن و خبر دادم 

حالم خیلی بد شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اطلاع داده که با شوهرم بحثمون شده. چرا باز پاشدی رفتی؟ اینجور مواقع یکم فاصله بگیر تا خواهرت بهت پیام بده. من خودم وقتی با شوهرم بحثم میشه دلم نمیخواد هیچکدوم از نزدیکام بیان خونمون. خجالت میکشم حس بدی دارم

گاهی اوقات دعوای زن و شوهر کش دار میشه:بهتر که باز نکرد یهو شوهرش یه جیزی میگفت پای شما هم کشیده میشد وسط: 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خب بهت گفته که موقعیتش،خوب نیست بحث کردن چرا رفتی

نگفت نیا بهم اطلاع داد منم تو راه بودم که دوباره زنگ زد این حرف زد وگرنه قبلش با پسرش حرف زدم نگفت بحث شده خونمون البته بنظرم دروغ میگفت 

بدتر هم‌اینکه دست شوهرتم گرفتی بردی...

خواهرانه گفته دعوامون شده ک نرید.

هیچ کس دوست نداره موقع قهر و  دعوا یه غریبه متوجه بشه.

غریبه منظورم شوهرته‌.

کارتون اصلا درست نبود.

منم بودم در رو برات باز نمیکردم.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
گاهی اوقات دعوای زن و شوهر کش دار میشه:بهتر که باز نکرد یهو شوهرش یه جیزی میگفت پای شما هم کشیده میش ...

این خواهرم رو خیییلی دوست دارم احترامش میزارم 

همیشه طرفش هستم 

اما دروغ میگفت فکر کنم چون شوهرش اینستا استوری میذاشت تند تند کسی که بحث داشته باشه دور گوشی نمیاد برای استوری

نگفت نیا بهم اطلاع داد منم تو راه بودم که دوباره زنگ زد این حرف زد وگرنه قبلش با پسرش حرف زدم نگفت ب ...

چه راست چه دروغ،  وقتی اینو گفته یعنی شرایط مساعد نیست و نیا 

اشتباه از شما بوده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

این خواهرم رو خیییلی دوست دارم احترامش میزارم همیشه طرفش هستم اما دروغ میگفت فکر کنم چون شوهرش اینست ...

حالا شما انقدر ریز نشو رو رفتارهاشون

به هر دلیلی خواهرت شرایط نداشت

بنده خدا شاید میخواست با شوهرش خلوت کنه

یا هزار دلیل دیگه

بدتر هم‌اینکه دست شوهرتم گرفتی بردی...خواهرانه گفته دعوامون شده ک نرید.هیچ کس دوست نداره موقع قهر و ...

شوهرم تو راه بودیم  زنگ زد گفت  بحثمون شو خودش گفت به شوهرت بگو بحثشون شده