2777
2789

تروما خیلی زیاد دارم

خیلی دوست دارم یکی منو کشف کنخ😂ببینه چمه 

الان یهویی یاد اون خاطره افتادم و گریخدم اصلا

ی زن همسایه ای داشتیم دو تا دختر دوتا پسر داشت خیاط بود

خیلییئی صمیمی بودیم و همش می رفتم خونشون 

خیلی خوش میگذش مخصوصا زمستونا من همش خونشون بودم

تا اینکه ی شب با شوهرش بحثش میشه و بهش میگه منو ببر خونه بابام عید دیدنی 

شوهرش میگه باشه ولی بچه ها نیان 

من اونجا بودم

میدونید چی شد؟

وقتی رفتن من فردا صبح عید خونه مادربزرگم بودم یهو خبر مرگ زنه رسید

شوهره با تیر زنشو کشته و انداخته سطل اشغال تو جاده

اون روز بدترییییین حس و حال رو داشتم

ی طوری شوکه شدم هنوز اون شوک باهامه 

خیلی بد بود مخصوصا وقتی عکس رو نشونم دادم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسو چرا نشونت دادن😐

منتشر شده بودن داشتن نگاه می کردم ب منم نشون دادن

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

حال منم الان بد شد واقعا ترسناک بود

🗿

حال من بد شد لعنت به مردایی که ظالمن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🙏 🥹 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

براچی کشته بودتش؟؟؟ 

سرنوشت اون مرد و بچه ها چی شدن؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

منم یه همچین چیزی تو ذهنمه 

نزدیکای خونمون یه خانم لخت کرده بودن کشته بودن ولش کرده بودن یه جای خاکی🥴🥴🥴

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

براچی کشته بودتش؟؟؟ سرنوشت اون مرد و بچه ها چی شدن؟؟؟

فکر کنم مست بود و بخاطر دعواشون عصبی بود 

معتاد بود نمیدونم

ولی افتاد زندان هنوزم رندانه بعد اون همه سال

دوتا دخترش ازدواج کردن ولی خبرشو شنیدم دختره بشدتتتت اذیته 

پسراش هم هر کدام ب ی کاری مشغولن

بعد کی بچه هاشو به سرپرستی گرفت

هر کدوم از عموهاشون یکی رو گردن گرفت

جای من باشی چیکار می کنی من دوم دبیرستان بودم یکی از بچه های مدرسه درست با یک متر فاصله از من ماشین بهش زد به طرز وحشتناکی درجا تموم کرد زمستون بود ازش بخار بلند میشد من چند دقیقه مات فقط خشکم زده بود داشتم نگاهش میکردم اصلا تشخیص نمی دادم چی به چیه بعد که بخودم اومدم دویدم سمت خونمون تا شب ملرزیدم نمی تونستم حرف بزنم تا چند ماه افسرده بودم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔