2777
2789
عنوان

خواب ترسناک مجبورم کرد با شوهرم اشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 64 پست
دکتر نرفتی شاید مشکل هورمونی داری اینکه خیانت نکرده و رابطش با شما خوبه دلیل نشه شما نسبت به حل مشکل ...

بخدا موندم چیکار کنم جدیدا قرص اعصاب میخورم دیگه بدتر میاد سمتم میخام جیغ بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اونم داشته باش نه بخاطر خودت بخاطر همسرت ی ذره از خودگذشتگی داشته باش

سختمه چون واقعا اذیت میشم بعدش میشینم گریه میکنم شوهرمم میگه اینجوری من عذاب وجدان میگیرم خب چیکار کنم اخه

اره نمیدونم چیشد یهو بی حس شدم متنفر از رابطه

منم 

حالا خوبه تو دوتا بچه داری 

من دوتا سقط یه زایمان داشتم یعنی یخ یخ اگه صد سالم نباشه دروغ چرا خوشحالم هستم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم حالا خوبه تو دوتا بچه داری من دوتا سقط یه زایمان داشتم یعنی یخ یخ اگه صد سالم نباشه دروغ چرا خوش ...

دقیقا منم مثل توام وقتی بعضی شبا زودتر میخوابه کیف میکنم یا شبکاری میره 

شب ها سوره ی بقره تو خونه بزار    تند خانیش رو دانلود کن 

اگر چشم زخمه  یا چل افتاده یا سنگینی  یا جن عاشق ووووو داشته باشی با سوره ی بقره دفع  می شه  بقره قوی ترین موکل ها رو داره 

به هیچ عنوان پیش دعا نویس نرو  زندگیتو به مرور خراب می کنند

شب ها سوره ی بقره تو خونه بزار تند خانیش رو دانلود کن اگر چشم زخمه یا چل افتاده یا سنگینی یا جن ...

نمیدونم چرا میترسم از این کارا کنم مثلا چیزی ببینم یا اتفاق خاصی بیفته🥴

چرا باید خیانت کنهمن از بارداری تا بعدس یک سالو نیم شایدم بیشتر رابطه نداشتم بنا به دلایلی باید بره ...

چه ربطی داره عزیزم ایشون میگه حوصلشو نداره سرده میتونه حلش کنه ولی میگه اینجوری راحتم

میگم چرا تاموقع مردا میشه میگین بیخود کرد باید خودشو درمون کنه ولی به خانوما میرسه مشکلی نداره جالبه اون مرد یااون زن چه گناهی کردن که باید جوربیخیالی اینارو بکشن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫