2777
2789
عنوان

اصرار برای بچه دار شدن

355 بازدید | 16 پست

شما اگه بدونید همسرتون فقط برای اینکه خیالش راحت شه تو زندگی میمونید ازتون بچه میخواد واکنشتون چیه؟چجوری باهاش رفتار میکنید

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بخواد بره بچه داشتن و نداشتن براش مهم نیست می‌ره پشت سرشم نگاه نمیکنه 

طرز فکرش غلطه‌ شما بخوای بمونی باهاش زندگی کنی مگه حتما باید بچه باشه 

تا الان مگه بچه بوده که موندی تو این زندگی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

میارم تا ثابت کنم ک میمونم

وای نه واقعا

اگه زندگیتون اون ثباتو نداشته باشه چی

ما یه پسر دوساله داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

کسی که بخواد بره بچه داشتن و نداشتن براش مهم نیست می‌ره پشت سرشم نگاه نمیکنه طرز فکرش غلطه‌ شما بخوا ...

دقیقا موافقم ما یه پسر داریم ولی یه بار جداشدیم دوباره بهم برگشتیم 

حس میکنه اگه بچه دوم باشه پاگیر زندگی میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

دقیقا موافقم ما یه پسر داریم ولی یه بار جداشدیم دوباره بهم برگشتیم حس میکنه اگه بچه دوم باشه پاگیر ز ...

چرا جدا شدین اگر دوست داشتی بگو

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

به نظر من چه مرد چه زن نباید طوری رفتار کنه که من چون بچه دارم یا بخاطر فلان چیزا تا اخرش جدا نمیشم همیشه بایذ یه ترسی ته دل دو طرف باشه ک خط قرمزای مقابلشونو رد نکنن من که همیشه گفتم اگر ده تام بچه داشته باشم خطایی سر بزنه نمیمونم این اطمینان رو دادم ک زیر بار ظلم نمیرم

چرا جدا شدین اگر دوست داشتی بگو

بعد زایمانم از نظر روحی یهم ریختم خانواده خودم به شدت باهاش مشکل دارن یه سری دعوا داشتیم که تحریکم کردن برای طلاق از اون ور اونم تک بچه است کلا خرج زندگسمون اون موقع با باباش بود کار نمیکرد خانواده اش تو زندگیمون دخالت میکردن قابل حل بود مشلا اما ما به لج و لجبازی افتادیم دیگه طلاق گرفتیم

الان سر کار میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

به نظر من چه مرد چه زن نباید طوری رفتار کنه که من چون بچه دارم یا بخاطر فلان چیزا تا اخرش جدا نمیشم ...

منم همینجوری ام میگم من پسرم 1 سالش بود ازش جدا شدم

اما گوشه ذهنش اینه که اگه بچه دوم بیاریم زندگیمون محکم تر میشه

بهم حس بدی میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

منم همینجوری ام میگم من پسرم 1 سالش بود ازش جدا شدماما گوشه ذهنش اینه که اگه بچه دوم بیاریم زندگیمون ...

چرا واضح بهش نمیگی برات کیفیت زندگی مهمه برای موندن و بچه داشتن اثری نداره رو موندنت باهاش حرف بزنی و اینو بفهمون بهش 

چرا واضح بهش نمیگی برات کیفیت زندگی مهمه برای موندن و بچه داشتن اثری نداره رو موندنت باهاش حرف بزنی ...

میگم میگه اصلا ربطی به بچه دار شدننداره

اما میشناسمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80