2777
2789
عنوان

داروهای صد افسردگی

117 بازدید | 19 پست

بچها من ۲۵ سالمه و پدرم الزایمر داره و از وقتی حالش بدتر شده من بشدت وسواس فکری گرفتم 

قبلا هم داشتم ولی ت. این یک سال بیشتر شده 

همش به اما و اگر  و ای کاش ها فکر میکنم و بین گدشته و آینده ام و آنقدر وسواس دارم ک نکنه منم الزایمر بگیرم رفتم پیش متخصص مغز و اعصاب و ام ار ای هم گرفتم و دکتر گفت مغزت سالمه ولی همش ی حسی بهم میگه شایدد جوابت با یکی دیگه قاطی شده ، شاید .....

همش هم احساس میکنم فراموشی گرفتم و هزار بار حرفایی که اطرافیان و دیگران میزنن رو با جزئیات مرور میکنم و اضطراب اجتماعی هم دارم و میترسم از حق خودم دفاع کنم ، چ ن اگر دفاع کنم میترسم طرف منو بکشه یا کینه بگیره  و ....

بچها من چاق هم هستم و همش تو خونه ام  و پرش عضلانی و انگشت دست هم دارم  و شب ها تا ۵ صبح بیدارم و خوابم نمیگیره 

دکتر بهم قرص گاباپنتین و اسنترا و پرانول داده 

الان دو دلم ک بخورم یا ن چون نمیخوام وابسته بشم 

با اینکه من خودم بخاطر وسواس سرترالین میخورم، ولی برمی گشتم به عقب ،اول دنبال روانشناس خوب میگشتم و سعی میکردم مشکلم رو با روان درمانی حل کنم،کتاب بخونم،تو خونه نمونم که فکر وسواسی از پا دربیارتم،ورزش ،ساعت خواب مشخص و به موقع و هر کاری که کمک کنه وسواسم از بین بره 

در وهله اخر اگر راهی نبود قرص بخورم 

نمیگم قرص بده،ولی وهله آخر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عوارض داره؟

همه قرصا عوارض دارن،من سرترالین بهم میسازه و عوارصی نداشته، ولی دارو به تنهایی کمک نمیکنه ،تا روان درمانی نشی،دارو مثل مسکن عمل میکنه اگر روان درمانی در کنارش انجام ندی به محض ترک کردن مشکلت برمیگرده حتی بدتر از قبل،پس رواندرمانی اولویته

برای بعضیا عوارض هم داره بله،بستگی به بدن داره 

شما از عوارض قرص میترسید؟ شما حالتون خیلی بده! این داروها برای شما دقیقا کشف شده، اگر مصرف نکنید داغون میشید، شاید تا آخر عمر مجبور شید مصرف کنید، شما باید ماهی یه بار روانپزشکتون رو ببینید.وشما وسواس شدیدی دارید و احتمالا پارانویا

منم ۴سالع وسواس فکری شدید داشتم بعد ۴سال رفتم روانپزشک با دارو رفع شد از قرص خوردن نترس کمکت میکنه

واقعا این قرص ها کمکم میکنه ؟ چون میترسم تا آخر عمرم باید پصرف کنم و یا اینکه اگر مصرف کنم و بعدش قطع کنم چجوری میخواد رفتارم بشه

خیلی میترسممم توی برزخم....

خب معلومه که حالتون بده و اطرافیانتون رو هم اذیت میکنین! طفلک اطرافیانتون که شما رو دارن. شما خودخواهین و نمیخوایید کمی تلاش برای خوب شدن انجام بدید و قرص مصرف کنید

خب معلومه که حالتون بده و اطرافیانتون رو هم اذیت میکنین! طفلک اطرافیانتون که شما رو دارن. شما خودخوا ...

قرار نیست ک بخاطر اطرافیان به خودم آسیب بزنم، اگر قرص ها عوارض داشت چیکار کنم

واقعا این قرص ها کمکم میکنه ؟ چون میترسم تا آخر عمرم باید پصرف کنم و یا اینکه اگر مصرف کنم و بعدش قط ...

اوووو عزیزم این فکرا چیه مگه قرص میخواد چیکارت کنه فقط توی ترشح مواد شیمیایی مغزت تعادل ایجاد میکنه و وسواست درمان میشه گیریم تا اخر عمرم قرص بخوری چه اشکال داره اصلا عوارض ندارن پزشک ۱۵سال درس خونده سواد داره اگه بدونه دارو به ضررته که بهت نمیده بهترین کمک علم به بشر همین داروهای روانپزشکی هستن الان مغزت به این داروها احتیاح داره ترشح و تنظیم مواد شیمیایی مغزت به هم خورده و نیازه دارو مصرف کنی پس نگران نباش و داروهاتو مصرف کن 

قرار نیست ک بخاطر اطرافیان به خودم آسیب بزنم، اگر قرص ها عوارض داشت چیکار کنم

عوارض قرص ها از حال بد شما خیلی کمتره! وسواس فکری و خودشیفتگی تا آخر عمر باهاتونه و مثلِ دیابت باید تا آخر عمر  دارو استفاده کنید