2777
2789
عنوان

اخلاقش

71 بازدید | 7 پست

نمیدونم من خیلی حساسم یا واقعا همسرم منو همیشه مقصر همچی میدونه دعوامون میشه من باید برم بگم ببخشید من باید پا در میونی کنم حتی اگه اون اشتباه کرده باشه اما دیشب با مامانش بحثش شد مامانش گفت اگه من فلان جا نرم نمیشه اینم گفت شبه من نمیبرمتو فلان یکم بحث شد گوشی همسرمو امروز دیدم به مادرش پیام داده بود بابت دیشب ببخشید غلط کردم احساس میکنم اصلا منو نمیبینه به خاهرش میگه برو واسه عقد فلانی کاشت بزن شوهرت پس اینهمه خرج میکنه چرا نمیگه بری کاشت کنی بعدد اقا خودش انگار نه انگار زن داره (نامزدم)

من یکم درشت اندمم تازه هم متوجه تیروئید کم کارم شدم هعی وزنم داره میره بالا اونم میدونه اما هر جا مهمونی میریم جلو همه میگه رژیمو فستینگو چیو چی یعنی قشنگ تر میزنه به حالم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی جلوی بقیه ایراد شما رو میگیره ؟

بله

قبلا اینجوری نبود تازگی ها داره خودشو نشون میده 

یه اخلاق بد دیگشم اگه باهاش تو بیرون یه لیوان اب بخوریم میاد ریز به ریز به مامانش میگه که از کجا اب خریدیم کی خورد کجا اشغال انداختیم

چرا بعضی خانوما تو کوچیک ترین چیز دخالت میکنید من الان شوهر شاگردش بهش پیام عاشقونه داده بود ک من عاشقتم من نمیتونم فراموشت کنم اومد بهم نشون داد من اصلا هیچی نگفتم بهش گاهی سربه سزش هم میزارم اونم میاد همه چیو بهم میگه حتی بدترین چیزا رو هیچ وقت نشده بهش بگم چرا این کارو کردی اون کارو کردی

چرا بعضی خانوما تو کوچیک ترین چیز دخالت میکنید من الان شوهر شاگردش بهش پیام عاشقونه داده بود ک من عا ...

من هیچ کردم اینایی که اینجا گفتم رو حتی یکبار هم به روش نیوردم هروز بیشتر از دیروز بهش ابراز علاقه میکنم به مادرش خاهرش احترام میزارم اما خب منم ببینه اونی که قراره یه عمر باهاش سرشو رو بالشت بزاره منم و منم دل دارم