2777
2789

دیروز رفتم سونوی واژینال اصلا دقت نکردم که روی پروب سونوگرافی کاور گذاشته بود یا نه.نمیتونم بخوابم استرس گرفتم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
همیشه کاور میذارن نگران نباش الکی استرس نده به خودت

همیشه دقت میکنم ایندفعه حواسم نبود.خودم هزارتا درد و مرض دارم دیگه واقعا نمیکشم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ نگران نباش ،توکل کن به خدا در آرامش باش.

خدا به دلت ارامش بده نمیدونم چرا واقعا اروم شدم با این جمله ت.میدونی انقدر درگیر مریضیهام هستم مغزم نمیکشه دیگه