2777
2789
عنوان

عموم جوابمونو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 127 پست
از همون طرز حرف زدنش مشخص بود ک میخواد پربازدید بشهکی میاد بگع عموم تا پول داشت هر دقیقه خونشون بودی ...

اومدع بود یکمم فش بخورع

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

خدا ب حق امام رضاش دستتو بگیره منم روزایی خوبیو نمیگذرونم درد زندگی خودم ب کنار دایی دست گلم از دستم ...

الهی خود خدا هدایتش کنه ماهم همچنین موردی داریم خیلی سخته درک میکنم مرسی از همدردی دوست داشتی مشکلی نداشتی خصوصی صحبت کنیم 

....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی خود خدا هدایتش کنه ماهم همچنین موردی داریم خیلی سخته درک میکنم مرسی از همدردی دوست داشتی مشکلی ...

نه عزیزم درخواست دادم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

خب ریپ زده دیگه دخترعمو ریپ زده رو پیام اسی

دختر خوب

وقتی به یکی پیام میدی پیام تو پیام رنگیه هست

پیام طرف مقابل پیام سفیده

الان حرفای اسی تو قسمت سفیده یعنی خودش با خودش چت کرده ولی اشتباهی اسکرین فرستاده 

حرفای اسی باید قسمت رنگی میبود و حرفای دختر عمو قسمت سفید 

دختر خوبوقتی به یکی پیام میدی پیام تو پیام رنگیه هستپیام طرف مقابل پیام سفیدهالان حرفای اسی تو قسمت ...

اها متوجه شدم . خوب توضیح دادی 👏

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بالاش جواب نمیده زنگ میزنه بابای من خجالت میکشه بگه پول ندارم چون همیشه وضعش خوب بوده و به هممون کمک ...

اون بیچاره از خجالت روش نمیشه با پدرت صحبت کنه شما هم کمی حیا داشته باش و اصلا به روی خودت نیار