2777
2789
عنوان

عموم جوابمونو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 127 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا فهمیدم باز گفتم ول کن بابا

نه باید ب روشون بیاری تا روشون کم بشه گم‌شن از سایت

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

حالا اون خوبی که فکر کنی خیلییی پولدار بشن که نه....ولی خوب در حد متوسط

عزیزم سرکاری بود 😅

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

خاک تو سرت 

حق الناس ما کاربرانی هم که اینترنت صرف کردیم افتاد گردنت 

بمونه برای روز قیامت من که نمیگذرم وقتمو گرفتی

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

آخه فکر کنم کم سن هستن چی بهشون بگیم خودشون به مرور متوجه سم بودنشون میشن و دست بر میدارن

این تاپیک نه 

بقیه تاپیکا 

بعضی وقتا چنان ادمو درگیر میکنه 

باید از ی جای اینا کامل جم نمیشن ولی کم بشن 

من اولا ک اومده بودم سایت 

ی کاربر بود 

میگفت سرطان خون داره 

هی تاپیک میزد قران اینا میخوند میگفت اسم بدین دعاتون کنم 

بعضی وقتا عکس ازمایش میداد

اونقد براش ناراحت بودم 

بغض میکردم دیدنی عکس ازمایشو 

بعدا  فمیدیم اقا از بیخ الکی بود 

واقعا بهم برخورد

خیلی وقتا احساسات ادم درگیر میشع

این تاپیک نه بقیه تاپیکا بعضی وقتا چنان ادمو درگیر میکنه باید از ی جای اینا کامل جم نمیشن ولی کم بشن ...

راست میگی حق داری ولی دروغ و راست رو نمیشه تشخیص داد خدا کنه همه مشکلاتی که میگن همون الکی باشه حقیقت نباشه ، بخدا من الان دلم یه هواییه امشب خیلی برام سخت بود بزرگترین مشکلم پیش اومد فقط توکل کردم به خدا حلش کنه 

....
راست میگی حق داری ولی دروغ و راست رو نمیشه تشخیص داد خدا کنه همه مشکلاتی که میگن همون الکی باشه حقیق ...

خدا ب حق امام رضاش دستتو بگیره 

منم روزایی خوبیو نمیگذرونم درد زندگی خودم ب کنار 

دایی دست گلم 

از دستمون داره میره معتاد شده.......شده ی غم بزرگ 

میترکه دلم میترکه

چی بود سوتی من متوجه نشدم

شاتشو ببین 

اشتباهی داده شاتو 

با خودش چت میکرده 

بعد قسمت دخترعمورو فرستادع بجای خودش

خر خودتی اشتباه شات گرفتی ینی ب خودت پیام دادی از اونور خودتم جواب خودتو دادی ولی این وسط شاتو اشتب ...

از همون طرز حرف زدنش مشخص بود ک میخواد پربازدید بشه

کی میاد بگع عموم تا پول داشت هر دقیقه خونشون بودیم ولی الان ک نداره نمیریم

چقد بیکارن بعضی از کاربرا 

دیدم متوجه نشدم

قسمت سفید رنگ برا فرستنده هست  سمت چپ 

درستع؟ 

ولی تو شاتش 

قسمت فرستنده حرفای خودشه