سلام خانمای گل ، شبتون بخیر، امیدوارم حالتون خوب باشه .
ممنون میشم نظرات خوبتونو با من به اشتراک بزارید .
من تازه چند ماهیه زایمان کردم و دو قلو هستن بچه هام ، برای اینکه کمکی داشته باشم یه پرستار ۲۴ ساعته گرفتیم به این صورت که شیش روز هفته رو تو منزلمون اقامت داره و جمعه ها میرن استراحت پیش خانواده اشون یا حالا هر جا، اتاق و حموم و سرویس جداگونه دارن و محل اقامتشون کامل از قسمتی که منو همسرم و بچه ها هستیم جداست و راحت دسترسی ندارن به ما ، ایشون یه خانم ۵۲ ساله هستن و به شدت ازشون راضی ام و تا به حال هیچگونه خبط و خطایی ازشون ندیدم ، بسیار محترم و منظم و با تجربه هستن ، اما قضیه از این قراره که منو همسرم چند روز پیش درباره موضوعی باهم صحبت میکردیم که ایشون اون زمان تو اتاقش بود ، یکی دو روز بعد این صحبت منو همسرم ، یک دفعه این خانم بین صحبتاش درباره موضوع صحبت ما یه نظری داد و من جا خوردم که چطور شنیده ، موضوع چندان مهمی نبود ولی من برای اینکه هر دو طرف حریم شخصی داشته باشیم خیلی تدارکات دیدم که هر دو طرف راحت باشیم ، مبنا رو گذاشتم بر اینکه شاید به یه طریقی شنیده دیگه چون تو یه خونه هستیم ، اما بعدا سر مسئله ای دوربینای خونه رو چک میکردیم که دیدم اون روز این خانم داشته میومده سمت جایی که منو همسرم نشسته بودیم و وقتی صدامونو شنیده پشت در ایستاده بوده و گوش کرده و واقعیت این مسئله منو ازرده خاطر کرد چون حریم شخصی خیلی برای من حائز اهمیت هست .اینو هم عنوان کنم که مطمئنم اولین بار هست چنین اتفاقی افتاده و گوش کرده ، نمیدونم این موضوع رو مطرح کنم یا خیر ؟ یا چطور مطرح کنم ؟ که از اتفاقات مشابه جلوگیری بشه .
ممنون از نگاه پر مهرتون که خوندین🤍