2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس عزیزم

قربونت برم، حتماً. این سونوگرافی مربوط به سینه‌ها و نواحی زیر بغل خانمی ۳۹ ساله‌ست که به خاطر درد در سینه‌ها و سابقه‌ی خانوادگی سرطان سینه (Breast Cancer) مراجعه کرده. متن رو برات ساده‌تر و خلاصه‌تر می‌کنم:

1. بافت سینه‌ها در هر دو طرف نرمه و تغییرات خوش‌خیم (غیرسرطانی) دیده شده که بهش می‌گن:
    • FCC (Fibrocystic Changes) یعنی تغییرات فیبروکیستیک که عادی و خوش‌خیم هستن.
  2. تجمعات ریزی از کلسیم (calcium) دیده شده که بهش می‌گن milk of calcium. این هم معمولاً خوش‌خیمه.
  3. در بخش‌هایی از سینه مثل UOQ (قسمت بالایی-خارجی سینه) کیست‌های کوچکی دیده شده، اندازه‌هایی هم نوشته شده که نشون می‌ده کیست‌ها بزرگ نیستن (مثلاً ۵×۵ میلی‌متر).
  4. در ناحیه‌های مختلف سینه (مثل midzone و upper zone) کیست‌های خوش‌خیم دیده شده با مشخصاتی مثل:
    • دیواره‌های نازک، صاف و منظم (Well defined)
    • مایع داخل‌شون مشخصه و چیزی نگران‌کننده دیده نشده.
  5. نتیجه‌ی نهایی:
    • همه‌ی ضایعات دیده‌شده خوش‌خیم هستن، با درجه‌ی B3 یعنی تغییرات خوش‌خیم بدون علائم سرطان.

اگه بخوای بیشتر برات توضیح بدم که مثلاً FCC یا B3 دقیقاً چی هست، با کمال میل. دوست داری؟

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ