2777
2789
عنوان

بیاید از پدر جانبازم بگم 😔

1501 بازدید | 51 پست

سلام 

پدرم جانباز اعصاب و روان 

اخلاقش بده 

در شرایطی که کنترلش از دست میده منو هم میزنه 

صداش خیلی بلنده  وقتی فریاد میکشه 

دیگه طاقت ندارم  ۲۴ ساعت یه مشکل هروز دعوا پرخاشگر  عصبانی  

🙂‍↔️😔

عزیزم براشون حمد خوندم خدا بهش سلامتی بده 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم .خدا براتون بسازه . اون بنده خدام دست خودش نیس

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

خدا ان شاالله بهشون سلامتی و عافیت بده ، یکی از بستگان ماهم حانباز اعصاب و روان بودن درکنارش شیمیایی هم بودن چند روز پیش به رحمت خدارفتن ، ایشونم چون کنترل نداشت رو اعصابش متاسفانه خانوادش ولش کردن رفتن با مادرش زندگی میکرد این اواخر

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
میخوره

تا میتونید ببریدشون بیرون 

با دوستاشون باشن و دورشون شلوغ باشه و حرف بزنن توی محیط طبیعی مثل پارک با باغ خیلی براشون خوبه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما