الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رماتیسم چیه؟اخه من رفتم دکتر مغز و اعصاب نواز مغز گرفت
رماتیسم یه بیماری خودایمنیه که سیستم دفاعی بدن ،به استخوان و پوست و گوارش و قلب و ... حمله می کنه. استرس و اضطراب همیشگی و مداوم یا شوک باعثش میشه. من تقریبا ده نه ماه یا ده ماهه برام تشخیص دادن...
سردرد دائمی،یبوست دائمی، لاغری بی دلیل، درد استخوان، دردمفاصل،خشکی بدن و مفاصل( یعنی خم میشدم ده دقیقه یه ربع،بعد کمرم راست نمیشد با درد و اذیت کمرم راست میکردم) ضعف عضلانی،خستگی دائمی. بدن درد و خستگی و کوفتتگی صبحگاهی( بلافاصله با بیدار شدن گاهی همین خستگی و کوفتگی و درد بدن نمیذاشت بخوابم ) یا بیدار میشدم درد داشتم) عفونت راجعه رحم. خشکی و اتروفی رحم. خشکی پوست علایم مشابه اگزما،ریزش مو
چکابم همه چی سالم بود نه کم خونی داشتم نه کمبود ویتامین ... کبد و کلیه سالم. قند و چیزای دیگه ام نداشتم. تست ررماتیسمم منفی بود اما چون سالم بودم اما علایم زیاد داشتم تشخیص رماتیسم دادن