2777
2789
عنوان

دلیل سردرد همیشگی

106 بازدید | 18 پست

الان یه ماهه هر روز سردرد دارم واقعا خسته شدم

نه میتونم درس بخونم نه کاری کنم

قبلا دکتر گفت میگرن ولی کسی با میگرن هر روز سردرد داره؟

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
میتونه دلایل مختلف داشته باشه. کم خونی. کم خوابی. کم ابی بدن. من خودم بخاطر رماتیسم سردرد دایمی داشت ...

من دکتر که رفتم گفت میگرن ولی دیگه اخه هر روز؟؟

اصلا قبلا اینطوری نبودم هفته ای یه بار بود نمیدونم چه مرگم شده

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل اینکه بفهمم رماتیسم دارم همیشه فکر می کردم میگرن دارم🤦🏻

رماتیسم چیه؟

اخه من رفتم دکتر مغز و اعصاب نواز مغز گرفت

رماتیسم چیه؟اخه من رفتم دکتر مغز و اعصاب نواز مغز گرفت

رماتیسم یه بیماری خودایمنیه که سیستم دفاعی بدن ،به استخوان و پوست و گوارش و قلب و ... حمله می کنه. استرس و اضطراب همیشگی و مداوم یا شوک باعثش میشه. من تقریبا ده نه ماه یا ده ماهه برام تشخیص دادن... 

رماتیسم یه بیماری خودایمنیه که سیستم دفاعی بدن ،به استخوان و پوست و گوارش و قلب و ... حمله می کنه. ا ...

ازمایش خاصی داره؟.

علائم دیگه جز سردرد

ازمایش خاصی داره؟.علائم دیگه جز سردرد

سردرد دائمی،یبوست دائمی، لاغری بی دلیل، درد استخوان، دردمفاصل،خشکی بدن و مفاصل( یعنی خم میشدم ده دقیقه یه ربع،بعد کمرم راست نمیشد با درد و اذیت کمرم راست میکردم) ضعف عضلانی،خستگی دائمی. بدن درد و خستگی و کوفتتگی صبحگاهی( بلافاصله با بیدار شدن گاهی همین خستگی و کوفتگی و درد بدن نمیذاشت بخوابم ) یا بیدار میشدم درد داشتم) عفونت راجعه رحم. خشکی و اتروفی رحم.  خشکی پوست علایم مشابه اگزما،ریزش مو

ازمایش خاصی داره؟.علائم دیگه جز سردرد

چکابم همه چی سالم بود نه کم خونی داشتم نه کمبود ویتامین ... کبد و کلیه سالم. قند و چیزای دیگه ام نداشتم. تست ررماتیسمم منفی بود اما چون سالم بودم اما علایم زیاد داشتم تشخیص رماتیسم دادن

سردرد دائمی،یبوست دائمی، لاغری بی دلیل، درد استخوان، دردمفاصل،خشکی بدن و مفاصل( یعنی خم میشدم ده دقی ...

مم فقط سردرد دارم دو طرف سرم با چشام که شدید بشه حالت تهوع

چکابم همه چی سالم بود نه کم خونی داشتم نه کمبود ویتامین ... کبد و کلیه سالم. قند و چیزای دیگه ام ندا ...

ای بابا