2777
2789
عنوان

تور ترکیه با عکاسی من😍📷✅️همه دعوتین📷📷💞

| مشاهده متن کامل بحث + 5974 بازدید | 191 پست
خیر اینطوری نیست حقوق پرستار تو ایتالیا خیلی خوبه درسته زحمتش زیاده اینکه کل دنیا اینجوریه ولی حقوقش ...

راستی خدودا عزینه یه سفر چهار پنج روزه اقتصادی با قطار (یا عرچی اقتصادی تره) برای یه نفر ب فرانسه یا سوئیس چقدره(حدودا به یورو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی زحمتت دادما سوال پرسیدم😅🫢

ولی بنظرت برا یه خانوم ک پرستاره مهاجرت کنه به ایتالیا میتونه طی حدودا پنج سال یه خونه و ماشین متوسط بخره.(حدودی چون قطعی ک به هیلی چیزا بستگی داره) سالی چهار پنج تا سفر اقتصادی ب کشورای اروپایی داشته باشه و زندگیم از لحاظ خورد و خوراک و لباس و اینا اوکی باشه؟

کلی زحمتت دادما سوال پرسیدم😅🫢ولی بنظرت برا یه خانوم ک پرستاره مهاجرت کنه به ایتالیا میتونه طی حدود ...

نمونش خودم چرا که نه قطعا میشه الان تاپیک خورد و خوراک یه نفر تو طی ماه رو نگاه کن ببین تازه کلی هم پس انداز میکنی در کنار سبد غذایی کامل 

نمونش خودم چرا که نه قطعا میشه الان تاپیک خورد و خوراک یه نفر تو طی ماه رو نگاه کن ببین تازه کلی هم ...

اره دیدم ولی فک میکنم قدیمی باشه چون درامد پرستار نسبت ب اون موقع بیشتر شده فک میکنم هزینه ها هم بیشتر شدن 

اما وقتی برا خودتون امکانپذیر بوده پس برای پرستارم میشه چون اونحا نوشتید حقوقاشون برابره

مرسی عزیزم 🥰انشالا همیشه همینجوری موفق بمونی🩷

فداتشم همچنین ❤️

عه عزیزم پرستاری؟ مثلا تو ترکیه حقوق پرستارا چقدره مثلا ماهی؟ زندگی خوبی رو میگذرونن؟ اخه دختر خالم پدستاره میخاد بره ترکیه❤️زندگیش رو چطور میتونه بگذرونه مثلا ماهی چقدر حقوقشه؟

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات...منم بختیاری که نامم کوروش است🎹لکم لرتبار   #منم_آغاز_تاریخ🌌اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

عه عزیزم پرستاری؟ مثلا تو ترکیه حقوق پرستارا چقدره مثلا ماهی؟ زندگی خوبی رو میگذرونن؟ اخه دختر خالم ...

عزیزم من پرستار نیستم اما اگه رفیقت به جا ترکیه بره کشور های دیگه بهترع چون ترکیه تورم زیاده با ایران چندان فرقی نداره