2777
2789
عنوان

تور ترکیه با عکاسی من😍📷✅️همه دعوتین📷📷💞

| مشاهده متن کامل بحث + 5976 بازدید | 191 پست
فداتشمم عزیزدلم✨️✨️💓💓عه🥲🤦‍♀️💓💓

عصر اگر باشی شاید تاپیک عکس بزنم دعوتت میکنم بیای عکس های خوشکل بزاری برامون

🧜‍♂️من همونیم ک نه مذهبی ها قبولم دارن نه غیر مذهبیا نه دیوونه ها قبولم دارن نه عاقل ها🧜‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصر اگر باشی شاید تاپیک عکس بزنم دعوتت میکنم بیای عکس های خوشکل بزاری برامون

هستم قشنگم ✨️✨️😘😘منم۱۲خورده ای تاپیک میزنم به پری واتساپ پیام دادم فک کنم سر کلاس باشه جواب نداده

همتون صدا میکنم عزیزدلم😘✨️✨️💓💓

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

هستم قشنگم ✨️✨️😘😘منم۱۲خورده ای تاپیک میزنم به پری واتساپ پیام دادم فک کنم سر کلاس باشه جواب نداده ...

فدایی داری برگردم خونه میام❤❤❤

🧜‍♂️من همونیم ک نه مذهبی ها قبولم دارن نه غیر مذهبیا نه دیوونه ها قبولم دارن نه عاقل ها🧜‍♂️

ممنون از نگاه قشنگت گلی❤️بستگی داره به اینکه کجا میرم چند روز میمونم بودجه ام چقدر هتل چند ستاره میر ...

اها چه خوب

مثلا یه تاپیکتون درباره درامد پرستار و شغل خودتونو (طراح داخلی)دیدم ک به یک اندازه هستن

یعنی میشه یه زندگی با کیفیت داشت با همچین حقوقی(برای یک نفر

سلام عزیزم عکسات عالین

هروقت تاپیک سفر زدی منو تگ کن😍

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بله قطعا کلی هم پس انداز از اون حقوق میمونه

اها چه خوب 

راستی شما گفتید حقوق پرستار حدود 4200 تاست. درسته؟

اینو از نت دیدید یا اینکه دوستی اشنایی از شما پرستاره؟

اخه دیدم ک میکن درامد پرستار تو ایتالیا انقدر نمیتونه باشه(ایتالیا کمترین خقوق رو داره برا پرستارا) درسته این؟

اها چه خوب راستی شما گفتید حقوق پرستار حدود 4200 تاست. درسته؟اینو از نت دیدید یا اینکه دوستی اشنایی ...

خیر اینطوری نیست حقوق پرستار تو ایتالیا خیلی خوبه درسته زحمتش زیاده اینکه کل دنیا اینجوریه ولی حقوقش خوبه از دوستان پرستار هستن گفتن تازه پاداش هم داره و اینکه سرپرستار حقوق بیشتری داره