2777
2789

من پسرم یک سالشه از هفته دیگه برمیگردم سرکار  

معایب و مزایای مهد چیه ؟

با معایبش چطور کنار امدید ؟

الان از رفتار و تربیت بچتون راضید ؟

مهد تاتیر بد نداشته براشون ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوالات دغدغه منم هست😞 مرخصی زایمان 6 یا 9 ماهه،چطور یکسال خونه بودی؟ 

یکسال باز بهتره جون گرفته بچه 

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
من خودم از سه ماهگی مهد بودم 

شوکول جون تبریک میگم  بابت بچه ❤️

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

من حدس میزنم بزرگترین عیبش این باشه که بچه زود زود مریض میشه.

درکل من اگه باشم مهد رو به نگهداری توسط مادربزرگ ترجیح میدم چون خیلی تو اجتماعی شدن بچه تاثیر داره.البته جای خوب ها

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

از بچه و نیازاش چیزی مهمتر هست؟ خیلی زوده واسه بچه یه ساله گناه داره  کاش میتونستی کنارش باشی

توروخدا اینجوری نگین،ماها دلیلی داریم واسه مهد گذاشتن بچه،مجبووووریم،وگرنه کی از مادر دلسوزتر.....با این حرفا ما قلبمون میشکنه و بیشتر عذاب وجدان میگیریم

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...

به نظر من بزرگترین ایراد مهد اینه که بچه تو سن خیلی کم که هنوز خوب و بد تشخیص نمیده با فرهنگایی که خیلییییی متفاوت ممکنه باشن اشنا میشه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

از۷ماهگی پسرمو گذاشتم مهد..الانم عاشق مهد ومربیشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
توروخدا اینجوری نگین،ماها دلیلی داریم واسه مهد گذاشتن بچه،مجبووووریم،وگرنه کی از مادر دلسوزتر.....با ...

معذرت میخوام قصد نداشتم ناراحتتون کنم پوزش دوست من🌹

تیکر مربوط به بارداری نیست..
این سوالات دغدغه منم هست😞 مرخصی زایمان 6 یا 9 ماهه،چطور یکسال خونه بودی؟  یکسال باز بهتره جون ...

سه ماه بدون حقوق گرفتم. مثل باد میگذره آدم فکر میکنه مثلاویه سالش بشه راحت تره . ولی وای بر لحظه ی جدایی 😢😢😢