2777
2789
عنوان

کسایی که بچه هاشونو هز کوچیکی مهد گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 39 پست
تاپیکای قبلیت کدوم قسمته ببخشید استارترر میشه لینکشو بزاری

ببخش استارتر☺

اینجا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی؟ کدوم محدوده؟ عادت کرد به مهد و مربی؟ رفتارشون رو تایمی که بودی دیدی؟ چطور بود؟

بله . شهرک غربم . آره دیدم بچه ها مربی رو دوست داشتن مربی رو میدیدم میرفتن سمتش آروم میشدن. همش خورد به تعطیلی این هفته هم مریض شدیم دوتامون. هفته پیش چ6ارشنبه مرفی میگفت که ماهان اصلا گریه نکرده ولی با گریه از من جدا میشه صبح ها

ایشالله به سلامتی نی نی هاتون دنیا بیان

ممنون عزیزم😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نسیم کوکانه . با غدا 650

خب طبیعیه اولش گریه میکنن اما بعد فراموش میشه سرگرم میشن اما ما دلمون خونه...وااای خدا😞😞😞 

من میخواستم پرستار بگیرم به خاطر هزینه بالاش منصرف شدم😞

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...