2777
2789
عنوان

کسایی که بچه هاشونو هز کوچیکی مهد گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 39 پست
سلام گلنوش جونم خوبی مرسی دیگه بزرگ شد چند روز دیگه چهار ماهش کامل میشه خخخ 

قربونت شکر خیلی خوشحالم برات انشالله همیشه در کنار هم شاد باشین

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاریس کی حامله شدی؟چطوری شدی؟

یه شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم حامله ام شوکول😭

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

سه ماه بدون حقوق گرفتم. مثل باد میگذره آدم فکر میکنه مثلاویه سالش بشه راحت تره . ولی وای بر لحظه ی ج ...

من میخواستم سه ماه بدون حقوق بگیرم اما به نظر خیلی فرق نداره....من که از غصه کارم شده گریه

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
از بچه و نیازاش چیزی مهمتر هست؟ خیلی زوده واسه بچه یه ساله گناه داره  کاش میتونستی کنارش باشی

به خدا راحت ترین تصمیم الان برام اینه که برم استعفا بدم. دلم خونه. فقط تنها چیزی که آرومم میکنه اینه که میدونم برای آیندش بهتره

فدات عزیزم کل نی نی سایت از دست آه و ناله من راحت شدنا

انشالله برای هممممممه منتظرا خخخ

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
عههههه عکس بی بی چکتو ندیدم .اونم بی بی کی پاریس تبریک میگم‌عزیزم

تو تاپیکام هست ببین😀

قربونت عششششقم😍😍😍

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان گذاشتیش مهد یا هنوز تصمیم نگرفتی؟

از اول ماه بردمش که مثلا عادت کنه همش خورد به برف و آلودگی این هفته هم از شنبه دو تامون مریض بودیم  😥نمیدونم سه شنبه دیگه چطوری باید بدمش اونجا و برم 😓

از اول ماه بردمش که مثلا عادت کنه همش خورد به برف و آلودگی این هفته هم از شنبه دو تامون مریض بودیم & ...

تهرانی؟ کدوم محدوده؟ عادت کرد به مهد و مربی؟ رفتارشون رو تایمی که بودی دیدی؟ چطور بود؟

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...