2777
2789
عنوان

عشق ابدی کیا میبینن

711 بازدید | 26 پست

بنظرم ی برنامه ای ک هم دلت میخواد نبینی هم ببینی هم فان و سرگرم کنندس

من ماهرخ و از همه بیشتر دوس دارم چون عاقلانه رفتار میکنه و میلاد و سیاوش که جنتلمن واقعی هستن علی هم فان و گوگولیه 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگار خوشگل و جذابه و عقده ی توجه داره 

ترانه هم کیوت و دافه‌

ماهرخ خوشگل و داف و عاقله 

سیا خوبه 

علی و امیر حسین نهههههه

میلادم خوبه

طنازم دوست دارم

سودا نازه ولی خزه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

اینم یه جور ترویج بی بندو باری عادی کردن روابط بی دلیل ،پوشش افتضاح،،،،

دیگ همینکه هس نمیشه جلوشو گرفت 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

امیر و شاهین خییییلی رو مخن مخصوصا امیر دورو و مزخرف که البته تقصیر سوداست انقدر تحویلش گرفت فکر کرد ...

وای آره دقیقا طناز خیلی میچسبه به شاهین درصورتی که شاهین اصلا حتی بزور نگاهش میکنه بخاطر این شاهین فک میکنه خیلی آدم خاصیه

اینم یه جور ترویج بی بندو باری عادی کردن روابط بی دلیل ،پوشش افتضاح،،،،

ایران که نیستن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

امیر و شاهین خییییلی رو مخن مخصوصا امیر دورو و مزخرف که البته تقصیر سوداست انقدر تحویلش گرفت فکر کرد ...

امیر مزخرف ترینه و شاهین و امیر خیلی هیزن

وای آره دقیقا طناز خیلی میچسبه به شاهین درصورتی که شاهین اصلا حتی بزور نگاهش میکنه بخاطر این شاهین ف ...

طناز گوگولیه ولی رو چسبه 

این قسمتو من ندیدم اتفاق مهمی افتاد؟