2777
2789

مزخرف ترین روزا رو گذوندم؛هرچند پسش زدم و ببخشید چیز💩کردم بهش ولی خیلی اعتماد بنفس گرفتم.برگشتش و حال خوبمو مدیون یه نفرم.

اولین رابطم بود؛؛خیلی زجر کشیدم تو نبودش و اعتماد بنفسم له شد؛؛ از استرس مستعد سندروم تخمدان پلی کیستینگ شدم؛شبا از قلب درد خوابم نمیبرد و اون ککش هم نمیگزید فقط میگفت حال من بده.چندروز پیش ک برگشت دیده بود هچکی مث من نمیتونه لی لی ب لالاش بزاره.

شده باشه هزار بار تاپیک میزنم تا دخترای شبیه خودمو که خودشونو زار و زندگیشونو ول کردن و چسبیدن به ی پسر رو نجات بدم که لنگ ی پسر دوزاری نباشن هرچند اگ مث اکس من پزشک باشه.

گفتم ممکنه کسی واسه رابطش به تراپیست من نیاز داشته باشه.

نه تبلیغه ن چیز دیگه چون کسی ک این مدت مثل دوست و خواهر کنارم بود؛؛چون پول نداشتم یه قرون ازم پول نگرفت .نه میتونستم حتی به کسی بگم ک کات کردم.خدا خیر بده اونیو ک ایدیشو بهم داد واقعا حالمو خوب کرد این مدت.

اگ کسی خواست درخواست بده.

و دراخر اینکه پسرا رو جدی نگیرین هیچوقت ارزش اینکه وقتتونو تلف کنید و حتی یک ثانیه بهشون فکر کنید رو ندارن..

بجاش فقط رو خودتون تمرکز کنین اعتماد بنفس داشته باشین اعتماد بنفس داشته باشین حتی اگ هیچ نقطه امیدی ندارین بازم مثل چی خودتونو جلوی پسرا بگیرید..

کسی منو ول کرد و رفت ک میدونست می میرم واسه اینکه بهم بگه دخترم.میدونست ولی هیچوقت نگفت💔

هر لحظخ ک خر میشدم خامش بشم یاد این میوفتادم که چقدر ریلز و...از دخترم و...گفتن واسش فرستادم و محل نمیزاشت

خلاصه ک ارزش خودتونو بدونید

🦋🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم.له شدم نابود شدم.فقط خدا دید ک چی کشیدم.نمیدونی چقدر سخته که زجر بکشی اب بشی و حتی نتونی ...

منم تو این شرایط بودم ولش کردم اومد به التماس ولی محل سگ بهش ندادم دلم خنک شد