2777
2789

انقد انرژیش زیاده از ساعت هشت صبح بیدار شده و هنوز حتی یساعت نخوابیده مدام در حال خرابکاریه میاد موهای منو میکشه و منو اذیت میکنه خسته شدم واقعا دوران پی ام اسمم هست دلم میخواد بشینم از دستش گریه کنم 😭😭😭

بنداز رو پات یه بالشت بچه رو هم بزار روش تکون بده خوابش ببره

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

منم همین بودم ولی این چند وقت بی حس شدم در برابرش خسته شدم ازش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزنش

سعی کن راه خوابوندنشو پیدا کنی. 

ولی واقعا به بچه اجازه ندید شمارو بزنه یا موهاتونو بکشه و چنگ بندازه

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

من چیکار کنم که دوتا دارم از صبح ۸ بیدارن تا الان به خاطر دست تنهام مجبورم خودم نگهداری کنم همش سر صدا تو مغزمه مواظب باشه دوباره حامله نشی وگرنه بدبخت میشی

اصلا بند نمیشه نمیخواد به هیچ عنوان بخوابه

مال منم همینه 

از خواب بدش میاد 

باورت میشه عصری به این بهونه خوابوندمش که بیدار شدی زنگ میزنم عمه باهاش صحبت کنی! 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

مال منم همینه از خواب بدش میاد باورت میشه عصری به این بهونه خوابوندمش که بیدار شدی زنگ میزنم عمه باه ...

کاش پسر من این چیزارو حالیش بود حداقل سه سال و نیمشه الانم باز رف اسباب بازیاشو اورد ریخت وسط خونه