2777
2789
عنوان

لرای خرم آباد

81 بازدید | 9 پست

رقص بلدید؟ من بلد نیستم اصلا . خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی سخته. مثلاً میریم جایی برقصیم من نگا پا مامانم یا دوستام میکنم اونطور برم بعد خیلی ضایع و زشت میشه😐😂 فقط اونو بلدم که پای چپ می‌ره جلو بعد پای راست و میزاریم اونور پای چپ... نمیدونم درست گفتم یا ن😂اگه اشتباه بود ببخشید 

بعد دوستام سرچوپی بلدن خیلی قشنگ میرقصن ولی من صفرررر

از کجا یاد بگیرم ؟ کانالی چنلی پیجی چیزی نیس درست آموزش بده؟ اگه داریم آیدی بدید تا آخر عمر ممنونتونم

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

از بچگی یاد گرفتم 

کانالم نمیدونم ولی تو اینستا پره نگا کن یاد میگیری

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یوتیوب اینا هس

اگه آیدی داری بده لطفاً 

اگر نه که متشکرم بابت نظرت✨

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
از بچگی یاد گرفتم کانالم نمیدونم ولی تو اینستا پره نگا کن یاد میگیری

من چون زیاد عروسی و جشن نرفتیم یاد نگرفتم متاسفانه 

ممنونم ✨

ی اقایی هست خرم اباد اموزش میده پیجش شوهرم داره اسمش نمیدونم

اگه زحمتی نیست براتون میشه پیجشو بگیرید بهم بگید 

ممنونم عزیزم ✨🍃❤️

من چون زیاد عروسی و جشن نرفتیم یاد نگرفتم متاسفانه ممنونم ✨

الانم میتونی یاد بگیری 

حواست باشه بقیه جطور میرقصن مثل اونا انجام بده

یه چند بار دست بگیری یاد میگیری

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

الانم میتونی یاد بگیری حواست باشه بقیه جطور میرقصن مثل اونا انجام بدهیه چند بار دست بگیری یاد میگیری

مشکل اینه جایی نمیریم که دس بگیرن😂😂 سالی یبار عروسی دعوت میشیم اونم فامیل دور ولی خب چند تا مجرد اطرافمونن می‌خوام تو تابستون یاد بگیرم حرفه ای😂😂تو عروسی خودمو هلاک کنم