2777
2789
عنوان

کمکم کنید خودارضایی بچه اول ابتدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه کلاس ورزشی ثبت نامش کن و بره حسابی انرژیشو تخیله کنه اومد خونه از خستگی بیوفته بخوابه ذهنش سمت اینجور مسائل نره ولی باز هم با یه مشاور کاردان حتما مشورت کن

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

یه خانمی اینجا میگفت من از سرکه سیب استفاده کردم البته اون دخترش کوچک تر بود میگفت با سرکه شکمشو ماساژ میدادم یکمم به اونجاش میزدم جواب گرفته بوده نمیدونم چقد جواب بده

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
😂😂چمیدونم والا گفتم با گفتن من نترسید، شاید اینجوری بترسه

این چ حرفیه خب نمیگید یادش میمونه همچین خاطره ای از شما

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

برو مشاور کودک سر خود کاری نکن

چیزی هم نزن عفونت میاره

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

من در این مورد تحقیق داشتم. اگر به قول دوستان از عفونت ادراری یا خارش و قارچ باشه که خب باید برطرف و درمان بشه و اگر از لذت جنسی باشه، پیشنهاد میکنم مطلب ترک خودارضایی کودکان سایت ایران مزاج رو مطالعه کنید.

آموزش ترک خودارضایی https://iranmezaj.ir/tark مشاور جنسی ترک خودارضایی

چقدر بچه داشتن سخته خدایا واقعا من الان باردارم از همین الان میترسم 

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من