2777
2789
عنوان

اینکه یه مادر شیرشو به بچش نداده عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم ولی الان دیگه عهد بوق نیست شیرخشک شبیه ساز شیر مادره حتی بهتر با آهن و ویتامین خیلی بیشت ...

انسانها کار خدارو نمیتونن بکنن

مطمعن باش اون شیرخشک ارزش ۱هزارم شیر مادرو هم نداره

اما اگه کسی نتونه شیر خودشو بده، خب چاره ای نیست

ولی اگه بتونه و نده، بحثش جداست

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خب حالا چرا به بقیه میگی شیرخشک میدی ؟من به دخترم تا چهارماه از شیر خودم میدادم بعد کمکی شیرخشک هم د ...

خب میومدن خونم می‌دیدن

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

بچه منم ضعیف بود کلا۲کیلو بود وزن تولدش .سینم جوری بود نمیتونست بگیره و وقتی شیرمو میخورد کلا میریخت بیرون .ناچارا شیرخشکی شد ولی به قول شما چقدر حرف که از بقیه نشنیدم یعنی مادرشوهر خیر ندیده ام دعوا مینداخت سر اینااا بخدا روانیم کرده بودن انقد که دیگه جرات نمیکنم بچه دوم بیارم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
وای من اصلا نمیتونم دوستامو بلاک کنم

من حرفایی شنیدم که واقعا پشمام ریخت 

شیر خارجی ماهی دوتا به بچم میدم دو میلیونه هر قوطیش

اومدن گفتن داری عذاب وجدان خودتو سرکوب میکنی

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

منم شیرم کم بود مجبور شدم شیر خشک بدم توسط اطرافیان کلی سرزنش شدم چون درکی نداشتن. تو بهترین مادر دنیایی چون فقط تویی که بهترین ها رو برای بچت میخوای 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

انسانها کار خدارو نمیتونن بکننمطمعن باش اون شیرخشک ارزش ۱هزارم شیر مادرو هم ندارهاما اگه کسی نتونه ش ...

در هر دو صورت اصلا به شما ربطی نداره

منم شیرم کم بود مجبور شدم شیر خشک بدم توسط اطرافیان کلی سرزنش شدم چون درکی نداشتن. تو بهترین مادر دن ...

فداتشم ❤️ 

من بچمو یکسال و یازده ماه شیر دادم سرسینه هام زخم شد دیگه ندادم

تا چند وقت خیلی عذاب وجدان داشتم ک چرا ۲ سال کامل شیر ندادم😅😅😅

ولی اصلا شیر دادن و ندادن کسی ب من مربوط نیست خودش میدونه 

خب شاید میخواد اندامش ب هم نریزه ب من چ

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خب میومدن خونم می‌دیدن

خب بگو کمکی شیرخشک میدم وگرنه شیر خودمو بیشتر بهش میدم 😁 دروغ مصلحتی برای اینجور موقع هاست دیگه ، هر راست نباید گفت 😁 

عکس پروفایلت هم خیلی نازه خدا برات حفظش کنه😘

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بچه منم ضعیف بود کلا۲کیلو بود وزن تولدش .سینم جوری بود نمیتونست بگیره و وقتی شیرمو میخورد کلا میریخت ...

منم خیلی حرف شنیدم تنها کسی که پشتم موند شوهرم 

در هر دو صورت اصلا به شما ربطی نداره

چقدر با ادبی

شیرتو ندادی، ادبتو یاد میگیره ها

خودتو اصلاح کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چقدر با ادبیشیرتو ندادی، ادبتو یاد میگیره هاخودتو اصلاح کن

حیف سایت دستمو بسته حیف...