2777
2789
عنوان

اینکه یه مادر شیرشو به بچش نداده عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 76 پست

هیچی. همین مونده ملت تو این موارد دخالت کنن! 

خیلی از دوستام فقط برای بهم نریختن فرم بدنشون و وابسته نشدن بچه شیرخشک دادن و تا حالا فکر نکردم باید حتی تو ذهنم نظری داشته باشم چه برسه به واکنش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من نمیدونم اطرافیان کی میخوان سرشون و از زندگی بقیه بکشن بیرونتو هر مرحله اگه نظر ندن و تیکه نندازن ...

باورت نمیشه من نصف دوستامو بلاک کردم سر این قضیه

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل اینکه شما رو باید قانع کنه بیشتربه شیر دادن مردمم کار دارید

من کاری ندارم عزیزم منظورم این بود همین دوستم به من میگف بی رحم خودش اینجوری کرده

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

واکنشی ندارم و ب من ربطی نداره قطعان ،اما پیش خودم دلم میسوزه واسه اون نوزاد چون شیرمادر حقشه ،هرچند کم ، جاریم واسه خاطر اینکه نوک سینش نشکنه و خراب نشه شیر نداد ب بچش 

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠  تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲

هیچی. همین مونده ملت تو این موارد دخالت کنن! خیلی از دوستام فقط برای بهم نریختن فرم بدنشون و وابسته ...

کاش دوستای منم مثل شما بودن

هیچی انقدر خودمون کار و درگیری داریم ک مهم نی کی چی به بچش میده واقعا چ بیکارن اونا ک به این قضیه توجه میکنن و بخوان نظرم بدن راجب شیر بچه یکی دیگ

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزم حستو درک میکنم ، واقعیتش اینه که منم از شیر دادن خوشم نمیومد ولی ۴ ماه به دخترم شیر خودمو دادم ...

ببین من فقط شوهرم میدید چه زجری کشیدم سر شیر دادن واقعا متنفر بودم

من کاری ندارم عزیزم منظورم این بود همین دوستم به من میگف بی رحم خودش اینجوری کرده

نه شما رو ریپلای نکردم عزیزم

یکی دیگه رو ریپلای کردم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

خب حالا چرا به بقیه میگی شیرخشک میدی ؟

من به دخترم تا چهارماه از شیر خودم میدادم بعد کمکی شیرخشک هم دادم تا اینکه سینه خودمو ول کرد فقط شیرخشک میخورد ولی هرکی ازم میپرسید میگفتم شیرخودمو میخوره شیرخشک هم کمکی بهش میدم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

شیر من رقیق و کم بود پنج ماه ترکیبی با شیرخشک دادم بعدش شیرم تموم شد. آنقدر درگیری داشتم که نمی‌تونستم طوری غذا بخورم که شیر زیاد بشه.... ولییییی واکنش همه خیلی عجیب بود مخصوصا واکنش خاندان شوهر. همه میگفتن چراااااا شییییر نمیدیییییی انگار آدم کشتم خاک توی سرشون

سوال شغلی نپرسید

خوب کردی

واقعا درک نمیکنم، اگه شیر خشک مضره، ضرر و زیانش به شما و بچه ت میرسه، دوستات چرا حرصشون گرفته؟

نوزاد داشتن مخصوصا اوایلش همینطور استرس زا هست، آدم بی خوابه و بی حوصله، جای کمک دادن میان اعصابتم خورد میکنن

اه اه بدم میاد ازین آدما 

تا ثابت نکنن کاری که خودشون کردن درسته، ول نمیکنن