2777
2789
عنوان

درد ریشه‌ی موهای کف سر

75 بازدید | 14 پست

بچه ها کیا مثله من اینجورین یا بودن؟ 

چجوری درمان شد؟

علتش چیا می‌تونه باشه؟

من نمیدونم بعضیا چجوری تا یه هفته دو هفته حموم نمیرن

من حتی اگه نخوام حموم برم هم درد ریشه‌ی موهام بهم اجازه نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست سرت چربه؟ یا شوره داری؟

والا نه به اون شکل که خیلی واضح باشه یا بریزه روی شونه ها و لباسم.. در حدیه که اگه کف سرمو بخارونم دونه دونه های خیلی ریز و سفید لای موهام پیدا بشه.

چرب بودنشو حقیقت نمیدونم فکر کنم اره 

من یه شامپو جدید گرفتم لپیور، کنترل چربی پوست سرفعلا باهاش اوکیم

من شامپویی که استفاده میکنم دکتر پوست داده بود میترسم ریسک کنم عوضش کنم..چون ریزش موهامم کمتر شده نسبت به قبل حالا نمیدونم 

من شامپویی که استفاده میکنم دکتر پوست داده بود میترسم ریسک کنم عوضش کنم..چون ریزش موهامم کمتر شده نس ...

اسم شامپوت چیه عزیزم منم موهام چربه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
اسم شامپوت چیه عزیزم منم موهام چربه

من شامپو پرایم مناسب موهای نازک و حساس استفاده میکنم.

روش با رنگ طلایی و بزرگ نوشته +N

بدون سولفات و مناسب شستشو روزانه. بدون سدیم لوریل سولفات و آمونیوم لوریل سولفاته پس خیلی کف نمیکنه و چربی موهارو کامل از بین نمیبره

ممکنه فکر کنی موهات تمیز نشده

رایحه گل چای ترش داره شاید فکر کنی بده ولی اونقدر ملایمه که اگه ساقه موهاتو با یه نرم کننده بشوری اصلا بوی شامپو به چشم نمیاد

البته کف سرم چربه

ببین اصلا نمیدونم چکار کنم خودم از این شامپو استفاده میکنم که چربی موهاتو کامل نمیبره و به موهات آسیب نمیزنه چون من متاسفانه موهام نازک و حساسه و مشکل ریزش مو داشتم که دکتر اینو بهم داد

اما از یه طرف کف سرم و ریشه موهام درد میکنه نمیدونم علتش چربی کف سرمه یا چی

شاید باید در کنار این شامپو از یه شامپو دیگه ام استفاده کنم اما کمتر 

فعلا که یه سرشور سیلیکونی هم خریدم هر دفعه باهاش سرمو میشورم حس خوب و تمیزی بهم میده

ببین اصلا نمیدونم چکار کنم خودم از این شامپو استفاده میکنم که چربی موهاتو کامل نمیبره و به موهات آسی ...

من شامپو اوه مخصوص موهای چرب استفاده میکنن هفته ای ۳بار خیلی بهتر شدم به نظرم شما حداقل هته ای یک بار با شامپوی دیگم بشور که سولفات داشته باشه این شامپو روزانس و فکر نکنم عمقی تمیز کنه موهارو

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من شامپو اوه مخصوص موهای چرب استفاده میکنن هفته ای ۳بار خیلی بهتر شدم به نظرم شما حداقل هته ای یک با ...

اره درست میگید باید اینکارو کنم..شامپو گلرنگ داریم مناسب موهای چرب همونو استفاده کنم دیگه هزینه نکنم