2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم بیاید

256 بازدید | 11 پست

بچه ها ببخشید اینو میپرسم استرس گرفتم😐

الان ۳روزه وقتی خونه ام خبری نیس ولی وقتی میرم سرکار و برمبگردم ببخشید ببخشید ببخشید

رو لباس زیر خییلی کم خون میبینم😐

هنوز ۱۰روزم مونده پریودشم

اولین باره اینجوری میشم نکنه عفونتی چیزیه😥

برا شما پیش اومده

مجردم هستم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر زنان اینجا بپرسیم کسی چیزی نمیگه که باید بریم ازمایش و سونو بدی بعد ببینه علت چیه

اون ک اره میرم خواستم ببینم کسی اینطور شده یا ن

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
با اون عنوان الان اینجارو مردای سایت میگیرنبنظرم طبیعیه گاهی پیش میاد

در حین نوشتنش خواستم پاک کنم یچی دیگه بگم گفتم بدتر میشه😅

کارتون سنگینه 

هورموناتون بهم ریخته 

طبیعیه 

ممکنه هم از استرس اینجور شده باشی 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

نور بنداز و اینه بگیر ببین جوش یا زخم یا خراشیدگی یا عرق سوز نباشه و ببین به لباسات مثلا سوزن منگنه ای نباشه و اروم میخراشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .