2777
2789
عنوان

وقتی یه استوری دونفرو تا پای طلاق پیش میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرینت خطشوبگیرباید تکلیفت معلوم بشه خدالعنت کنه این زنای خونه خراب کن رو مهریتوبگیر بندازش بیرون ا ...

تا مرد وا نده هیچ زنی نمیتونه نفوذ کنه به زندگی کسی 

خودتونو با این حرفا گول نزنید

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

اسی همسن دخترم هستی یچیزی میگم گوش کن.شوهرت معلومه که نمیتونه بدون تو زندگی کنه و تورو دوست داره و کنارت احساس آرامش داره ولی این اتفاقی که افتاد همش برمیگرده به اختلاف سنی که بینتون هست میدونی اکثر مردا زن سن بالا دوست دارن حالا شاید زن دوستش هم هم سن تو باشه ولی یه چیزی درونش هست یه خلایی تووجودش هست  که تو نداری وممکنه بعدها درتو پیداش کنه یه حسی  که هنوز درون تو شکوفا نشده و به مرور پیداش کنه  منظورم اینه که وقتی سنت بالاتررفت و پخته ترشدی اون حس رو درتو پیدا کنه میتونی با رفتن پیش مشاور مشکلت حل کنی ‌فعلا هم به فکر بچه نباش ببین شوهرت چقدر تغییر میکنه میدونی ما زن ها یه حس ششم نسبت به شوهرامون داریم که اون حس اصلا به مادروغ نمیگه سعی کن چنان قوی باشی که این مشکل افسردت نکنه عزیزم خوب فکر کن و راه چاره رو خودت پیدا کن وگرنه اینجا همه بهت میگن طلاق .که همین طلاق به خودت لطمه وارد میکنه.سعی کن شوهرت رو جذب خودت کنی چون انتخابت خیلی بزرگترازخودته سعی کن اخلاقت روبزرگترازسنت نشون بدی اونوقت بهترمیشه

ببین دو تا قضیه رو برا خودت روشن کن 

۱- آیا من باز هم میتونم این مرد رو دوست داشته باشم؟

۲- اگه دوستش داشته باشم کاری برای جبران می‌کنه ؟

۳- اگه جدا بشم دیگه بر نمیگردم؟ به هیچ عنوان ؟ 

۴- خانواده ام پشتم هستن یا روزی صد بار منو به غلط کردن میندازن؟

ازش نپرسید واسه چی بوده؟واسه کی بوده؟

گفت حالم بد بود همینجوری گذاشتم ولی با توجه به قضایایی که پیش اومده بود من نمیتونم اینو باور کنم

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
پرسیدم ولی چیز قانع کننده ای نگفت

معلومه که نمیگه چون هر چی بگه به ضرر خودشه ولی اینجا هم با تاپیک های پی در پی و عقاید مختلف نی نی سایت به نتیجه درست نمیرسی 

یکی دو جلسه مشاوره مسیر درستو بهت نشون میده پای یک عمر و آیندته