2777
2789

فلانی بچه هاش خیلی خوب باسلیقه لباس میپوشونه همیشه تمیزمرتب خوب به بچه هاش میرسه. خب ودرشوهرش وبابای خودش وضعشون خوبه بهشون میرسن وگرنه شوهرش هیچی نداره کارگره .خب من ندارم نمیتونم بخرم بدهی دارم مستاجرم ندارم ندارم😔😔.هموناییکه دارم تمیزومرتب میپوشونم .انقددلم می‌شکنه چراهی میگن

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

اینکه چیزی نیست مامان من میگه بچه های مردم روز به روز بهتر میشن تو هم روز به روز گوه تر

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه چیزی نیست مامان من میگه بچه های مردم روز به روز بهتر میشن تو هم روز به روز گوه تر

چراهی دل میشکنن.درسته خانوادم خیلی کمک میکنن درحدتوان اماباحرفاشون دلم میگیره میام خونه گریه میکنم

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

[QUOTE=381349097]چراهی دل میشکنن.درسته خانوادم خیلی کمک میکنن درحدتوان اماباحرفاشون دلم میگیره میام خونه گریه میکنم[/QUOTEچی بگم اینم شانس مایه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

توام بگو چقد به لایف استایل بقبه وقت میکنین و مقایسه میکنین.مهم اینه ک ادم بدون اسراف تمیزو شیک باش ...

اطراف ما به این چیزابیشتراهمیت میدن .

[QUOTE=381349097]چراهی دل میشکنن.درسته خانوادم خیلی کمک میکنن درحدتوان اماباحرفاشون دلم میگیره میام ...

یعنی تودنیا ازمن بدشانستر نیست حداقل اطرافم بخدانیست 

مامان خدابیامرز منم میگفت دخترای مردم صورتاشون پره خوشگلن.....تو لاغری............ایییییی خدااااااااااااا.......امان از مقایسه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کار خودتو بکن بقیه هر چی میگن بگن

دلم میخواد تودلم پرازحسرته بچه هام خوب برسم خوب لباس بگیرم شیک وتمیزباشن انگار یه جورحرف میزنن فک میکنن بلدنیستم لباس خوب بگیرم یاسلیقه ندارم .  

تو اهمیت ندهاونی ک داره کار درست میکنه تویی

منم گفتم بهشون اگه منم پول داشتم بهترازاونارومیگرفتم سلیقه هم دارم اماهمه اوناتودلم یه حسرته .دیگه هیچی نگفتن