2777
2789

کسی در موردش میدونه کمک کنه لطفا 

جواب سونو رو هنوز نشون دکترم ندادم لطفا چیزی میدونین یا داشتین راهنماییم میکنین لطفا

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

فکر نمی‌کنم کیست چیز خطرناکی باشه چون مایع هست اگه لازم باشه دکتر میشه سالی یبار سونو بدی

هزیزم اینا خودبخود رفع میشن 

خانمی ک سونو میکرد بهم‌گفت مایع هست 

ولی شش دیگه بغیر از سونو باید ماموگرافی هم‌کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم معمولا خوش خیم هستن منم دارم یکی ولی تو سونو اگه نوشته با احتنال فیبرو که دیگه همون فیبرو ...

ب من گفت خوش خیمه ولی اسم فیبروم نیاورد 

فقط گفت دوباره سونو بده ک بزرگتر نشه 

فیبروم باشه چی میشه؟

ب من گفت خوش خیمه ولی اسم فیبروم نیاورد فقط گفت دوباره سونو بده ک بزرگتر نشه فیبروم باشه چی میشه؟

هیچی سر جاش میمونه بعضی سونو ها می‌نويسن فیبرو بعضیا می‌نويسن با احتنال خوش خیم که منطور همون فیبرو هست

هیچی سر جاش میمونه بعضی سونو ها می‌نويسن فیبرو بعضیا می‌نويسن با احتنال خوش خیم که منطور همون فیبرو ...

اهام فقط نوشته ی کیست جامد هست و هیپواک 

والا دیگه خسته شدم بدنم همش کیست داره 🤦🏻‍♀️

اهام فقط نوشته ی کیست جامد هست و هیپواک والا دیگه خسته شدم بدنم همش کیست داره 🤦🏻‍♀️

وقتی نوشته کیست ینی همون خوش خیم اصطلاحات سونو گرافی باهم فرق داره یکی مینویسه فیبرادنوم یکی مینویسه با احتنال خوش خیمی

واسن شمام نوشته کیست کا کلمه کیست خودش خوش خیمی رو میرسونه 

وقتی نوشته کیست ینی همون خوش خیم اصطلاحات سونو گرافی باهم فرق داره یکی مینویسه فیبرادنوم یکی مینویسه ...

مرسی عزیزم ازت ممنونم .ممنون وقت‌گذاشتی ❤️❤️