2777
2789

سلام خانوم ما با برادرم هرجایی میریم مسافرت مهمونی حتی بازار باید همیشه ما ماشین ببریم میگن ماشین ما کوچیکه شوهرمم مجبور میشه بیاره یکسره سرم غر میزنه چرا سواستفاده میکنن یکبارم اونا تعارف میکنن اگه ۱۰۰بار بیرون رفتیم اونا شاید یکی دوبار اورده باشن بنظر شما حق با کیه؟من واقعا اعصابم خورده دیگه😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با کسی میریم هرکی ماشین خودشو میاره

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

چه اشکالی داره . بالاخره همراهتون میان .

من این مشکل و دارم خانمهای فامیل همه راندن اما جایی میریم منتظرن برم دنبالشون اوایل میگفتم اشکالی چیه بعد دیدم شده وظیفه .خودشون زرنگن که هزینه بنزین و ... ندن

انقد عصبیم چندتا اشتباه نوشتم😞میگه چرا تعارف نمیکنن دارن سواستفاده میکنن شما فک کن مسافرت ده ساعته ...

وااااا مگه مجبورید یه ماشین؟! 

هرکی با ماشین خودش بیاد

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.