سلام خانوم ما با برادرم هرجایی میریم مسافرت مهمونی حتی بازار باید همیشه ما ماشین ببریم میگن ماشین ما کوچیکه شوهرمم مجبور میشه بیاره یکسره سرم غر میزنه چرا سواستفاده میکنن یکبارم اونا تعارف میکنن اگه ۱۰۰بار بیرون رفتیم اونا شاید یکی دوبار اورده باشن بنظر شما حق با کیه؟من واقعا اعصابم خورده دیگه😞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
من این مشکل و دارم خانمهای فامیل همه راندن اما جایی میریم منتظرن برم دنبالشون اوایل میگفتم اشکالی چیه بعد دیدم شده وظیفه .خودشون زرنگن که هزینه بنزین و ... ندن