2777
2789
عنوان

شما جایی میرید همیشه شما ماشین میبرید

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 49 پست
چرا هرکی با ماشین خودش نمیره ،من به شخصه دوست دارم مسافرت یا جایی میریم در حد امکان خودمون تنها باشی ...

فقط مسافرت نیست مثلا میریم بیرون یکساعت راهه ما میبریم یا مهمونی باهم دعوتیم ما میبریم میریم خونشون ما مهمون اوناییم ولی باز ما میبریم بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسافرت ۱۰ساعته دوتا خانواده با یه ماشین میرین؟!؟!؟!

چه اجباریه 

ادم دوست داره تو راه حرفی چیزی بگه دوست داره راحت باشه من که اصلا موافق سفر اینجوری نیستم 

اگر ماشین نداشتن داستان فرق میکرد با کمال میل میبردمشون

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بعد از ازدواجم  چون خونم خیلی دوره  با خانواده ام دیگه جایی نرفتم فقط اونا برای بعد زایمانم برای دیدن بچم اومدن و سر زدن همین

بله  من  و همسرم همیشه سر کار هستیم 

اون با ماشین خودش من هم با ماشین خودم

یه ماشین هم تو  پارکینگ هست  که مال همسرمه 

بنظرم هرکی با ماشین خودش بره بهتره 

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

من داداشم خوبه خدایی خودشم میگه بیاریم زن و بچش میگن نه جا تنگه نیار

بچه هم داره؟!؟!شماهم بچه داری؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نمیشه اخه هرکدوم یه بچه داریم بعد دوس داریم باهم باشیم

وااا چرا نشه 

هرکی باید با ماشبن خودش باشه تو جایی که رسیدین باهم هستین .اصلا این خواسته تون که تو ماشین باهم باشین از اصل غیرمنطقی و اشتباهه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من داداشم خوبه خدایی خودشم میگه بیاریم زن و بچش میگن نه جا تنگه نیار

خب زن بچش باید فهم درک شعور داشته باشن که شما هم اذیت میشین

امان از دست این زن  داداشا ی....

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

اره بچه من کوچیکه

واویلا 

با بچه که بدتر 

فقط مسافرت نیست مثلا میریم بیرون یکساعت راهه ما میبریم یا مهمونی باهم دعوتیم ما میبریم میریم خونشون ...

اونا دیگه یاد گرفتن،یا باید با همین رویه ادامه بدین یا چندبار که موقیتش پیش اومد بهشون بی محلی کنید تا یاد بگیرن

فقط مسافرت نیست مثلا میریم بیرون یکساعت راهه ما میبریم یا مهمونی باهم دعوتیم ما میبریم میریم خونشون ...

چه غیرمنطقی خب برید بیرون هرکی با ماشین خودش...

اصلا چرا فکر میکنین باید یه ماشین ببرید که بحث باشه ماشین شما یا برادرت

درست و اصولیش اینه هرکی با ماشین خودش

کلا اینکه باهم تو ماشین باشیم  غلطه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب شما باشی میگی بیارید؟ ما رومون نمیشه

اره بگو‌میخام عقب  پتو بزارم تخت درست کنم بچه رو بخابونم تو جلو آفتاب میخوره بهش 

یا مثلا پوشکشو راحت عوض کنم 

با اگه نوزاده ‌با کریر بزار عقب