2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو نفر برام تعریف کردن که توی دوران بارداریشون یه موجود سیاه انسان نما انگار بهشون زل می‌زده و اونا هم ترسیدن قرآن میذاشته یکیشون می‌گفت می‌رفت 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

اره من موقع زایمان تنها بودم تو اتاق صبح زود بود یکی با صدای شبی خودم صدام میزد چند بار ظرفا رو تکون میداد یه وضعی بود بعد با پخش قرآن تو خونه گم گور شد دیگ این موجود پیداش نشد

وجود داره با خودت آیتالکرسی و زاغ و ی تیکه آهن همیشه داشته باش

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

مال هورموناس

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

زاغ؟!

زاج .زاغ  نمیدونم شما چی میگین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

میگن اگه زنه حامله روتنهابذاری هم خودش هم بچشوخفه میکنه

من بارداریرقبلیم شبا تنها بودم با پسرم 

بچم نصف شب تو شکمم مرد.

الانم باز حاملم 

نگران نباش خدا بالاتراز این حرفاست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیخام بترسونمت ، ولی میگن اگه زن حامله یا تازه بچه آورده تو خونه تنها باشه ، یه نوع جن به اسم آل ممکنه بیاد بترسونتش یا حتی بچشو بدزده ، آل هم یه نوع جنه که تو قرآن هم اومده یعنی الکی نیست