2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و پولدار و آبرو دار و تحصیلکرده و همسرانی زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی رسمی باشند و معتاد و خسیس و فاسد و شکاک و دمدمی مزاج نباشند و اصلا آزارمون ندن و اذیتمون نکنند خدا به من و خواهرم و داداشام بده انشالله و از همسرانمون صاحب اولاد سالم و زیبا و صالح شیم هر کدوممون دو، سه تا پسر و یه دختر🥹😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم حتما بره مدرسه و انشالله خیلی درسخون و علاقمند شه به مدرسه و الهی ترک تحصیل هیچ وقت نکنه و تو مدرسه دوستای عالی و خوب پیدا کنه و انشالله داداشم اصلا عصبی و افسرده و. دل مرده و دل نازک نباشه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله هر جا میریم و هر کی من و خواهرمو  می بینه من و خواهرمو ازمون خواستگاری کنه و خواستگارامون خیلی خوششون بیاد از همه لحاظ از من و خواهرم و انشالله من و خواهرم خیلی خوشگل و باهوش و زیرک و زرنگ باشیم و از بین خواستگارامون هر کی از همه لحاظ بهترهه اونو انتخاب کنیم و با اون ازدواج کنیم و انشالله هیشکی من و خواهرمو آزار نده و اذیت نکنه و تهدید نکنه و کتک نزنه 😭،

اسی تو رو خدا دعا کن الهی پدرم و شوهر خواهر سابقم و شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و خانواده شوهر سابقم تقاص همه ی کتکایی که به من و عزیزانم زدن و همه ی عیب هایی که از من و عزیزانم گرفتن و همه ی مسخره هایی که به من و عزیزانم کردن و همه ی اعتماد به نفسی که ازمون گرفتن و محدودیت هایی که برامون به وجود آوردن و بد اخلاقی هایی که باهامون کردن پس بدن و بیشتر من و عزیزانم خیلی زود کتک بخورن و مسخره شن و بهشون تهمت بزنن و زشت تر و بد ریخت تر همه ی دنیا شن و دیگه زورشون به مورچه هم نرسه و انشالله هر راحتی و آرامشی ازمون گرفتن ازشون گرفته شه و هر محدودیتی برامون درست کردن براشون هزار بار بیشتر درست شه و نفس راحت نکشن و انشالله خیلی از من و عزیزانم ، پدرم و شوهر خواهر سابقم بترسن و حساب ببرن و دیگ در حقمون ظلم نکنن و آرامش رو ازمون نگیرن🥹😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله هر جا میریم و هر کی من و خواهرمو می بینه من و خواهرمو ازمون خواستگاری کنه ...

توکل بر خدا انشاالله که هر چه زودتر خوشبخت و عاقبت بخیر  بشین 

خدایا شکرت 

تو رو خدا دعا کن پدرم و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم و شوهرای خاله هام و شوهرای دختر خاله هام هیچ وقت زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و خیلی چشم پاک و نجیب و وفادار و متعهد بشن و باشن😭و همه جوره با ماهایی که همسراشون هستیم عالی و مهربون و خوش قلب و دلسوز باشن😭