2777
2789

تو رو خدا خیلی دعا کن  انشالله تا ماه بعد خونه ی بزرگ ویلایی و شیک و نوساز و سه خوابه تو منطقه ی خوب تو مرکز استانمون بخریم و بریم بار کنیم خونه به اسم مادرم و زندگی خیلی عالی کنیم و خیر و خوشی و شادی  ببینیم و شر و بدبختی و بلا نبینیم الهی و انشالله کولر کاندیشن از این کولر ایستاده ها بخریم و هیچ وقت بهار و تابستون ها گرما نکشیم من و عزیزانم 😭.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعاکن مشکلات مالیم حل بشه قسط بدهکاریم داده بشه درآمدمون خیلی زیاد بشه وهرگز پول کم نیاریم ...مشکلات عزیزم حل بشه واسترسش هم برطرف بشه...دوتاعزیزم همیشه شاد وسلامت ودرسخون وشاد باشن آینده بسیار خوب وعالی داشته باشن....یه خونه عالی پیدا کنیم زمینمون فروش بره 

تو رو خدا دعا کن میم و عین و میم بهم برگردن همین همین روزا و خیلی بی قرارم شن و همه جوره عاشقم شن و به غیر من چشمشون کسی رو نبینه و همه جوره خواهانم شن و خانواده هاشون هم خیلی خواهانم شن و مرتب ازم خواستگاری کنن😭

بی زحمت دعا کن یکی از خانمای فامیل خودش و دختراش خیلی منو اذیت کردن هر خواستگاری می اومد بد من و خانوادم میگفتن و برا طلاقم خیلی خوشحال شد تو رو خدا دعا کن هر بلایی سر من و عزیزانم اومد و از هر بدبختی و ناراحتی من و عزیزانم خوشحال شد و هر بدی در حق من و عزیزانم کرد سر خودش و دختراش پیش بیاد و انشالله انقد گرفتار و بدبخت و تنها شن دیگه نتونن با زندگی من و عزیزانم و با آبروی من و عزیزانم اصلا نتونن بازی کنن🥹😭.

تو رو خدا دعا کن پدرم اصلا تو پذیرایی و راهرو نشینه و نخوابه و دراز نکشه و تلویزیون نبینه و وقتایی که خونست تو اتاق خواب تنها باشه همش و انشالله پدرم معذبمون نکنه برا در یخچال باز کردن و غذا خوردن و نوار بهداشتی عوض کردن و اصلا آزارمون نده پدرم و پدرم کتکمون نزنه و در حقمون ظلم نکنه و خیانت نکنه پدرم بهمون و تهمت نزنه پدرم بهمون و پدرم حامی مون شه و پدرم در حقمون خساست نکنه و پدرم برامون شکاک نباشه و محدودمون نکنه 😭